Nästa vecka är det dags för konferens! Här kommer praktisk information inför konferensdagarna. Se det i webbläsaren.

Nästa vecka är det äntligen dags för jubileumårets upplaga av Sundsvall 42. Vi i arrangörsteamet är förväntansfulla inför allt som ska ske. Totalt 55 olika föreläsningar erbjuds - något för alla smaker. Vi tror och hoppas att du ska kunna pricka in en hel del höjdpunkter!

Vill du vara helt uppdaterad rekommenderar vi att du laddar ner vår app Sundsvall 42 eller tittar in på hemsidan www.sundsvall42.se för att se om några föreläsningar har bytt plats, föreläsare kompletterats etc. Konferenslokalerna har ett öppet trådlöst nät, så du kan enkelt hålla dig uppdaterad under konferensen.

INCHECKNING

Deltagare på Sundsvall 42 checkar in vid Sundsvall 42:s incheckningsdisk som finns intill hotellreceptionen på Quality Hotel. Under onsdag förmiddag flyttar sekretariatet upp på plan 3. Vi finns på plats under större delen av tisdagen så det kan vara klokt att checka in tidigt för att slippa köer. För dig som enbart deltar på invigningskvällen finns en särskild incheckningsdisk på samma plats.

HOTELL

Har du bokat hotellrum via Sundsvall 42 är det bara för dig att anmäla din ankomst till det aktuella hotellet. Du behöver ingen voucher eller liknande. Kom ihåg att betala eventuella inköp som du skriver upp på rummet innan du åker.

 

ALLT PÅ SAMMA PLATS

Alla delar av konferensen genomförs på samma plats och vårt konferenscentrum finns på Quality Hotel, Esplanaden 29 (karta), som ligger centralt i Sundsvall. I år kommer de gemensamma föreläsningarna att hålla till i biosalongen Folkan och seminarierna samlas på plan 3.

PLATS FÖR FLER

Det går fortfarande att komplettera anmälan. Kanske har du någon kollega som vill följa med? Säg till honom eller henne att gå till www.sundsvall42.se för anmälan. Är du redan anmäld och vill komplettera med något gör du det enklast via e-post till info@sundsvall42.se.

INVIGNINGSKVÄLL

17.00 på tisdag den 17/10 drar invigningen igång. Kom gärna i god tid för incheckning och för att träffa andra deltagare. Uppstarten för Sundsvall 42 är tillika avslutningen av Science & Innovation Day. Kvällens talare är Telias VD Hélène Barnekow och Dr Kate Stone från Cambridge University. Kvällen bjuder också på underhållning i form av komikern Al Pitcher varvat med god mat och dryck.

PROGRAMMET I APPEN

Vi använder oss av en konferensapp som heter Sundsvall 42. Appen kommer att spela en viktig roll under konferensen eftersom det är där du får reda på senaste nytt, hittar andra konferensdeltagare samt att du kan ta fram ditt eget personliga program. Du hittar appen i här i Appstore och på Google play.

DOKUMENTATION

Dokumentation från konferensen som föreläsarna vill dela med sig av kommer att göras tillgänglig så snart som möjligt på vår hemsida www.sundsvall42.se.

TRANSFERBUSSAR

Direkt efter konferensens slut på torsdag går gratis buss till flygplatsen. Du behöver inte förboka.

Vid ankomster och annan avresa använder du flygtaxi.

ÖVRIGA FRÅGOR

Har du några andra frågor? Hör av dig till info@sundsvall42.se eller 060-17 04 00 så ska vi försöka svara. Under själva konferensen vänder du dig till någon av närvarande arrangörer om det gäller Arena 42 eller till sekretariatet för Sundsvall 42.

BEMANNAD GARDEROB

Under konferensen finns en bemannad garderob på entréplan intill Q-bar. Garderoben är kostnadsfri och öppen under hela konferensen, även kvällstid. 

NAMNBRICKA OCH BANKETTBILJETT

Vid incheckningen får du en namnbricka. Den är ditt "pass" till alla aktiviteter, så behåll namnbrickan på under hela konferensen! (Dessutom är det trevligt för alla andra att få veta vem du är.) Längst ner på namnbrickan finns en eller flera koder som visar vilka kvällsaktiviteter du är bokad på.

Står det GT innebär det att du anmält dig till tisdagskvällens invigning och Get Together. Står det ett B innebär det att du anmält dig till onsdagskvällens bankett för Sundsvall 42. Du får en bankettbiljett vid incheckningen och den måste du ha med dig till banketten. Speciellt för i år när vi bjuder in till jubileumsbankett är att du även har chans att vinna en tavla på din bankettbiljett!

Välkommen till årets jubileumskonferens!

FÖR MER INFORMATION OM KONFERENSEN BESÖK:

facebookhomepage

Kontaktuppgifter
info@sundsvall42.se  060-17 04 00

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.