Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen Linda Liljegren - vår samtalsterapeut

Linda arbetar med psykosyntes som är en praktisk psykologi med ett själsligt perspektiv. Den syftar till att skapa en syntes, en helhet, av människans olika delar som känsla, tankar, kropp, själ, vilja, fantasi, intuition med mera och betonar det friska i individen. Målet är att stödja och vidareutveckla just din unikhet och dina inre resurser.

Linda är nu inne på femte och sista året på utbildningen. Hon får därför regelbunden handledning av en erfaren handledare från institutet. Som klient till en terapeut under utbildning får du reducerat pris, 550:- per möte.

Välkommen att boka din tid hos Linda på vår hemsida eller genom att ringa vår reception på 031-27 00 65. 

Läs mer om Linda här. Vissa gillar hösten, andra inte.

Många tycker det är mysigt när hösten och vintern kommer, när man kan krypa upp i soffan med en varm kopp te, en bok och tända ljus men det finns också de som inte ser fram emot de mörka vintermånaderna. 
Att må psykiskt dåligt syns inte alltid utåt. Många döljer det väldigt bra. Många orkar inte prata om sin ohälsa för det är ändå ingen som lyssnar.

Jag lyssnar. Jag ser dig. Jag kan hjälpa dig.

Jag kan genom Zonterapi- och Reflexologi-behandlingar få dig att le igen, se fram emot mysiga vinterkvällar, tycka om ensamheten ibland, att njuta av tystnaden.

Våga ta steget till en bättre hälsa. Boka en tid hos mig, jag går med dig hela vägen. 

Läs mer om vår reflexolog Paula och boka din tid här. 


Hur hjälper ni er personal?

Resultat från en nyligen gjord undersökning visar att nästan 8 av 10 företag använder sig av företagshälsovård eller andra resurser inom rehabilitering. Företagen ser både nytta och positiva effekter och anger bland annat bättre arbetsmiljö, bättre fysisk och psykisk hälsa, samt lägre sjukfrånvaro som några viktiga effekter. 
Resultaten visar även att företagen tecknar avtal om arbetsmiljö- och hälsotjänster med flera olika leverantörer. Detta är något som vi upplever mer och mer. Många företag väljer idag att i stället för kostsamma bindande avtal anlita den terapeut hos oss som bäst passar för rehabilitering av varje enskild anställd – oavsett om det är fysisk eller psykisk ohälsa. 
Läs undersökningen här och hör av dig till oss för att höra hur vi kan hjälpa er personal till bästa hälsa. 


Hösten

Hösten är här! Det är läkande att bege sig ut i naturen, och det är gratis.
Du kommer in i ett sammanhang fyllt med liv, kraft och medkänsla.


Vegetarisk kost minskar inflammation

Det visar en studie där man fann att personer som följde en vegetarisk kost i minst två år minskade sina nivåer av CRP, en markör för låggradig inflammation jämfört med personer som inte följde en vegetarisk kost.
Läs mer här

Vem vill du besöka?

Vi erbjuder dig osteopati, massage, akupunktur, samtalsterapi, reflexologi och mycket mer, läs här.  
Ring 031-27 00 65 och boka din tid. 


Babymassage och lunchyoga

Du kommer väl ihåg att vi erbjuder luchyoga och babymassage nu under hösten? Kontakta oss för mer information. facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.