Innehåller en fri lektion

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 15 - 2017

Hej ##firstname##

Det var ett tag sedan jag hörde av mig, hoppas du haft det bra. Nu är hösten här och jag hade ett härligt löppass i eftermiddags längs stranden här i Malmö. Inget superväder men visst har även hösten sin tjusning med alla härliga färger. 

Efter löpturen la jag mig på golvet drygt 50 minuter och gjorde en feldenkraislektion. Nästan ännu bättre. I slutet av mailet hittar du en länk till lektionen.

Att gå och springa
I månadsskiftet augusti – september höll jag två fantastiska kurser, båda med gången i fokus. Först var det 3 dagars fortbildning för feldenkraispedagoger och därefter en helgkurs öppen för alla.

Jag vill tacka alla er som var med och gjorde det till fantastiska och lärorika dagar. Det var härligt att se hur en stor portion av uppmärksamhet och lyhördhet transformerade alla deltagarna till fullfjädrade virtuoser inom gångens område. Och tack för den fina feedbacken.

Gång och löpning påverkar varandra
Att lära sig mera om gång kan också påverka min löpning positivt.
Så här skrev en av deltagarna:  ”Det var intressant att springa och otroligt härligt efter våra kursdagar! Jag har aldrig sprungit en dryg mil så lätt och känt mig så lite trött efteråt som jag gjorde då!!! Jag hade lätt kunnat springa lika långt till. Till och med var det en kvinna som sprang bakom mig som kommenterade att det såg så lätt ut när jag sprang - och så klart svarade jag att jag dagarna innan hade ”tränat” Feldenkrais ”

Finns intresse så kommer jag att upprepa dessa kurser under 2018. Hör av dig om du vill hjälpa mig att organisera en kurs om gång och löpning på din hemort.

Vad sker i höst?
Under hösten blir det inga workshops för mig utan nästa kurs blir sista helgen i 26 – 27 januari 2018, någonstans i Malmö. Temat och kursplats är inte bestämt än men boka gärna in helgen redan nu.

9 – 15 oktober har Inger och jag stängt mottagningen eftersom jag ska undervisa på feldenkrais-utbildningen i Madrid. Men efter det har vi öppet för individuella lektioner. Hör av dig om du vill boka tid.

Och glöm inte att för dig som bor i Malmö så är det möjligt att Feldenkraisa varje måndag. Mera info hittar du här.  

Fri lektion - rör dig från centrum
Som jag lovade dig i början av mailet så kommer här en  ”Medvetenhet-genom-rörelse lektion” som du kan göra i lugn och ro hemma. Lektionen handlar om något som du säkert har gjort tusentals gånger. Nämligen att lyfta huvudet. Något som vi gör för att träna bukmusklerna, men genom att göra det med medvetenhet och lyhördhet så kan det ge så väldigt mycket mer. Ordna en plats på golvet, en yoga matta eller liknande kan vara bra. Klicka sedan här så önskar jag dig en intressant upplevelse. (Jag undervisade den vid en av måndags lektionerna här i Malmö i september.)

Och hör gärna av dig och berätta hur du upplevde det. 

Ha det bra tills nästa gång vi ses.

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
info@feldengood.se
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.