Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 27,

2017


Hej på er alla!

Jag har jobbar på med era övergångar men jag har flera kvar. För er som är klara med era övergångar så påminner jag om att inte glömma och betala era licensfakturor. Det kommer ju inga påminnelser från oss på förbundet utan här ligger ansvaret helt och hållet på er som förening att ha koll på dessa via ert Pensum.

Jag jobbar undan så snabbt jag kan med dessa och jag tackar för ert tålamod.

I dagens Cheerinfo finns flera olika erbjudanden.

På Förra årets Cheerforum hade vi föreläsning och workshop med organisationen Frisk och Fri som arbetar mot ätstörningar hos unga. De finns som hjälp för er och nedan finner ni lite mer information om ni önskar få en workshop till er.

Vi har också ett erbjudande om en föreläsning som kommer hållas under Gymnastikforum den 7 oktober. Detta erbjudande gäller alla våra medlemmar, tränare som aktiv så vill ni så glöm inte och anmäl er via länken. Skickar gärna ut detta till era tränare inom föreningen.

Många av er har kommit igång med lagen och programmen börjar ta form för alla. Jag vill gärna veta vad för bra teambuilding ni gör med era lag. Skicka gärna in bilder och information till mig.

Vi har också ett förslag på aktivitet att göra med sitt lag senare under hösten, där vi som cheerleaders får lite rabatter. Äventyret Aladdin med Markoolio, Claes Malmberg, Charlie Grönvall. Mer info längre ner.

Med detta vill jag önskar er alla en trevlig helg.

Tjipp och hej

 


Påminnelse

Vi påminner om detta då detta är en väldigt viktig del i hur vi kan sprida vår sport.

För att visa hur stor vår sport är och samlas under några gemensamma hastas kommer här de hastags vi vill att ni alla använder nu.

#svenskcheerleading

#swedencheer

#svenskidrott 


Föreläsning - Välkomna säger vi till alla medlemmar

Vi har fått en möjlighet att bjuda in er alla till en föreläsning som kommer hållas under Gymnastikforum 7 okt.

Leader of leaders LTAD - modellen och gymnastik - belöningssystem och incitamentsmodell för träningsverksamhet.

Dr. Dean Kriellaars professor på Univerity of Manitoba i Kanada håller i denna föreläsning. Han arbetar och forskar inom fysioterapi, rehabilitering och elitidrott. Dr Kriellaars är en av världens mest anlitade föreläsare inom Physical Literacy. Han är en stor förespråkare för att alla ska kunna vara fysiskt aktiva hela livet. Dels för att prestera på högsta nivå och hålla sig från skador, men även för en bättre fysisk och psykisk hälsa livet ut. (förläsningen genomförs på engelska)

Föreläsningen hålls i Solna.

OBS Anmälan krävs och den gör ni till oss här!

Vi måste ha din anmälan senast onsdag morgon kl 8.00

 


We Care och I Care-Utbildningar om idrott & ätstörningar

Förra året hade vi en föreläsning och workshop med organisationen Frisk och Fri. De erbjuder en hel del olika workshops och föreläsningar och kan vara ett bra stöd.

Frisk & Fri- Riksföreningen mot ätstörningar- arbetar för trygg, säker och rolig idrott. Målet med våra utbildningar We Care och I Care är att bygga ett hälsosamt träningsklimat och en bra arbetsmiljö. Utbildningarna riktar sig främst till idrottsorganisationer och idrottsledare som vill öka kunskapen om bemötande och förebyggande av ätstörningar inom idrotten.

Dom erbjuder ett omfattande certifieringsprogram, en ledarutbildning, workshop samt en webbutbildning:

We Care- Certifiering

Certifieringen riktar sig till organisationer och företag som vill genomföra flera utbildningsinsatser, kunskapsundersökningar, ta fram en ätstörningspolicy och handlingsplan och slutligen erhålla en certifiering av oss.

 

We Care- Ledarutbildning

Ledarutbildningen riktar sig främst till ledare och tränare inom idrotten. Utbildningen är en endagsutbildning som inriktar sig på säkert ledarskap, information om ätstörningar samt tekniker för att bemöta människor med ätstörningsproblematik.

We Care- Workshop

Workshopen ger en introduktion till ämnet idrott och ätstörningar. Deltagarna får lära sig om olika ätstörningar och hur de kan bemöta samt förebygga ätstörningar inom idrotten. Workshopen finns i två versioner, en lång och en kort.

I Care- Webbutbildning

Webbutbildningen är en helt digital utbildning som riktar sig främst till aktiva inom idrotten. Utbildningen ger dig grundkunskap i frågor kring bemötande och förebyggande av ätstörningar inom idrotten.

Läs mer om oss: www.friskfri.se

FRÅGOR OCH KONTAKT 
Sofia Selenius
Utbildningskoordinator
We Care & I Care  
sofia.selenius@friskfri.se


Gå med laget på teater som teambuilding

I vår sport är vi superbra på att bygga lag. Vi kan träna teknik och skills men där är många faktorer som påverkar hur laget utvecklas och växer tillsammans. Vi vet ju alla om ett väl fungerande lag guld värt, och något som skiljer en lyckad säsong från en jobbig. Det är väl värt lite tid och pengar att satsa lite på detta i början av året för att slippa ett drygt efterarbete med problem senare under året. Att ha kul lagaktiviteter  tillsammans utanför träningen är en sådan sak. Vad har ni planerat med ert lag? Visa era bilder från era lagaktiviteter genom att tagga  (se ovan) samt skicka in bilder och info till mig så kan jag lägga ut det här och inspirera andra.

Här är ett förslag som vi fått som erbjudande till er alla. Äventyret Aladdin med Markoolio, Claes Malmberg, Charlie Grönvall. m fl i huvudrollerna har premiär på Stockholm Waterfront på annandagen 26/12 2017. Sen går ett antal föreställningar under jullovet i Stockholm för att sedan åka på turné i 28 städer i Sverige jan–april 2018. De återkommer också till Stockholm och Waterfront i februari. Det utlovas häftig scenografi och påkostade kläder och med en dansandes och sjungandes ensemble. 

Här kan du boka.

Erbjudandet är lösenordsskyddat så du behöver lösenordet:  SCF2017


För att boka föreställningen i Helsinborg klicka här ingen kod behövs för denna föreställning.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.