Familjerabatt 20% på telefoni för alla PIN-kunder

Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Inbjudan:

Frukostträff om framtidens telefoni och SSL certifikat

Datum: Torsdag 19/10
Tid: 07:30–09:00
Plats: PIN Sweden AB, Gamlestadsvägen 1, Göteborg

Vi bjuder på frukostfralla, juice och kaffe/te.

Välkommen!


Vi hoppas att ni är nöjda med PIN som er IT-leverantör. Vi har som ambition att hela tiden bli bättre och fördjupa vår relation till dig som kund. Därför vill vi bjuda in våra kunder till en frukostträff där vi vill passa på att berätta om två saker som kan vara till nytta för er och ert företag.

Kampanj på IP telefoni för PIN:s kunder!

Vårt systerbolag Weblink har en egenutvecklad molnbaserad växelplattform. Weblink Unified 2.0. Tjänsten är både prisvärd och har redan från början alla växeltjänster en telefonväxel kan behöva. I Weblinks erbjudande ingår alla funktioner från start, utan extra kostnad.

Vårt systerbolag Weblink IP Phone AB är en av Sveriges snabbast växande teleoperatörer. Till dig som är PIN-kund har de nu tagit fram ett erbjudande som vi kallar Familjerabatt.

Familjerabatt 20 %

Familjerabatt innebär att du som PIN-kund får 20 % rabatt på alla Weblinks telefonitjänster. Erbjudandet gäller om du är kund hos både PIN Sweden AB och Weblink IP Phone AB samtidigt.

Familjerabatten gäller vid nyteckning och endast befintliga PIN-kunder.

PIN erbjuder gratis SSL certifikat och flytt av hemsida till vår senaste webbhotellsplattorm

Alla kunder som har hemsidor, har ett stort behov av att uppdatera sin egen hemsida med ett SSL certifikat. Under oktober släpper Google version 62. Det innebär att de som använder den nya webbläsaren kommer att varnas att besöka sidor som inte har SSL certifikat.


Anmäl dig nu!

OSA senast 12 oktober på mail till Anders, David eller Johan.

Anders Holgersson
anders.holgersson@pin.se

Johan Ernbrink
johan.ernbrink@pin.se


Om Weblink

Weblink har ett komplett sortiment av telefonitjänster. Så oavsett om du behöver en ny molnväxel eller nya mobilabonnemang så är Weblink ett riktigt bra val. Det kan vi garantera!

Det innebär att du som kund bara behöver en telefonioperatör och kan få allt på en och samma faktura.

Molnväxel

Weblink Unified 2.0 är en molnväxel med alla tekniska funktioner som behövs.

Weblink Unified 2.0 växer med ditt företag och du har full koll på dina kollegor. Köer och talad hänvisning ingår samt mycket annat.

Callback

Weblink Callback är en webbaserad applikation som ökar tillgängligheten i ert telefonsystem. Inringande kund ges alternativ att lämna sitt telefonnummer och bli uppringd, istället för att vänta kvar i kö.

Mobilabonnemang

Weblink IP Phone är också mobiloperatör och erbjuder några av marknadens bästa abonnemang med rörligt eller fast pris och olika paketeringar med surf.

Läs mer om Weblink Mobile.


PIN Sweden AB
Gamlestadsvägen 1
415 02 Göteborg

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.