Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

PIN tipsar om behovet av certifikat till alla hemsidor!

Under oktober månad släpper Google Chrome en ny version på sin webbläsare. 
Nr 62 har en ny funktion som varnar för hemsidor som saknar SSL certifikat.

Är inte din hemsida kompletterad med ett certifikat som visar besökare på sidan att innehavaren av hemsidan är den samma som den utger sig för, kommer besökaren att varnas för att surfa till er sida.


Gratis SSL Certifikat

PIN erbjuder därför alla sina webbhotellskunder gratis SSL certifikat från Letsencrypt för sin domän och hemsida. För att ta del av erbjudandet behöver du som kund flytta hemsidan till vår senaste webbhotellsplattform som har stöd för dessa SSL certifikat. PIN erbjuder certifikatet utan någon kostnad. Vi tillhandahåller en enkel och tydlig instruktion för hur du går tillväga föra att genomföra flytten.

Kontakta oss så hjälper vi dig med att beskriva hur du går till väga. Vill ni ha hjälp med själva flytten, så kontakta oss för kostnadsförslag och planering av tidpunkt.


Välkommen på frukostmöte 19 oktober.

Om ni känner att ni vill ha mer information om dessa certifikat.  Passa då på att anmäla er till vårt frukostmöte som går av stapeln 19 oktober i PINs lokaler i Gamlestan, Göteborg.

Varmt välkommen!

O.S.A senast den 17/10 till info@pin.se


PIN hälsar Olof Mohill välkommen tillbaka som vår nätchef.

Sedan början av augusti är Olof Mohill tillbaka hos oss på PIN. 

Olofs huvudansvar hos oss är att bygga 
och sköta driften av vår nätstruktur. 
Med erfarenhet av nät, IT-infrastruktur och molntjänster blir det en bra förstärkning av PINs kompetens och rutin inom IT-Drift. Nu senast kommer Olof från motsvarande uppgifter hos Chalmers och Volvo IT.


Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Anders Holgersson
anders.holgersson@pin.se

Johan Ernbrink
johan.ernbrink@pin.se


PIN Sweden AB
Gamlestadsvägen 1
415 02 Göteborg

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.