Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Lysande nyheter

Energisystem lanserar LED-limpan industri

Energisystem är stolta över att lansera LED-limpan industri. En högeffektiv europatillverkad LED-armatur för utfasning av gammal belysningsteknik. En klassisk industriarmatur i modernt LED-utförande, högeffektiv utan avskräckande prislapp.

 

Europatillverkad kvalitetsarmatur
LED-limpan industri är den moderna armatur som erbjuder effektiv energibesparing i industrimiljö. Modellprogram med S, M och L lämpar sig för montagehöjder från 3-6m. Armaturens frostade kupa fördelar ljuset jämnt och utgör ett effektivt bländskydd.

Armaturen har en servicelivslängd på 50 000 timmar, vilket innebär att underhållskostnaderna för anläggningen minskar radikalt. Drivdonet är monterat på en värmeavledningsplåt i aluminium försedd med kylflänsar för att på bästa sätt leda bort värmen.

Robust och smart design
LED-limpan är överkopplingsbar för trefas med insticksplint och dragavlastning i båda armaturändar. Armaturen levereras med smidiga snabbfästen. Den smarta designen gör LED-limpan enkel att installera och underhålla.

Den robusta armaturen har hög slagtålighet och är IP66- samt D-klassad. Det innebär att den lämpar sig för tuffa och brandfarliga miljöer.

LED-limpan är direkttändande och lämpar sig utmärkt för närvarostyrning via extern sensor. 

Användningsområden
LED-limpan är det naturliga valet för belysning av industrilokaler, lager, parkeringsgarage och djurstallar. 

Inköpshandbok 2017
Energisystem påminner stolt om 2017 års inköpshandbok. Här finns våra energieffektiva belysningslösningar för industrier, hamnar, logistikföretag med flera.  
Ladda ner inköpshandboken >>

Inköpshandboken finns också i pappersversion. Kontakta oss för analog inköpshandbok.  

Är du elgrossist eller elkonsult och vill ha prisinformation? Kontakta oss!


Tycker du att fler ska ha information om modern industribelysning? 

Tipsa en vän

Dela på Facebook

Dela på Twitter

Dela på LinkedIn


Energisystem AB
Riksvägen 22 
611 70 Jönåker
0155-975 50  
www.energisystem.se 
info@energisystem.se


facebooktwitterhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.