Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 24,

2017


Hej på er alla!

Idag finns mer information och tider för Cheerforum! Se info nedan. SCFs Cheerforum välkomna alla som på något sätt är intresserad av cheerleading och organisationen runt omkring. Cheerform är för alla, aktiva, anhöriga, tränare eller föreningspersoner. Du kommer väl? 

Skövde har under många år haft två föreningar. Nu har de beslutat sig för att enas sig för en bättre framtid. Roligt och vi önskar dem självklart lycka till i deras nya satsning. Nedan kan ni läsa lite mer från ett reportage som nyligen var i Skaraborgs Allehanda.

Nu är det många övergångar på väg in så det kommer uppta min tid framöver. Ni får ha lite tålamod då det kommer ta lite tid men jag kommer försöka jobba undan era övergångar så snabbt jag kan. Tänk på att ni underlättar genom att texta tydligt, se till att alla underskrifter finns med samt att ni lagt in om övergången i Pensum och begärt övergång på den aktive.

Ni finne även några rader från Amber, som vann en vecka på Stadium Sportscamp i somras.

 

Önskar er alla en fin helg! 

Tjipp och hej
Kia


Enade för en bättre framtid!

En gemensam förening i Skövde.

Cheer Community Devotion Club och Skövde Cheer Allstars har gått ihop för en gemensam satsning mot framtiden.

Foto: Erica Augustsson Skaraborgs Allehanda

I mitten av juli stod det klart att de båda föreningarna skulle slås samman, och sedan dess har det arbetats med föreberedelser inför hösten.

– Det finns inte utrymme för två föreningar i Skövde. Nu ser vi i stället framtiden i det här, säger Per Klarin som är ordförande i den nu sammanslagna föreningen som går under namnet Cheer Community Devotion Club.

Cornelia Gustafsson och Sofia Klarin är båda ledare för den sammanslagna föreningen. Cornelia har sin bakgrund i Skövde Cheer Allstar medan Sofia kommer från det tidigare Cheer Community Devotion Club. Numera står de vid varandras sida och efter den första gemensamma träningen var båda nöjda.

– Det är roligt att vara i gång igen. Och det är väldigt kul att se så många som tränar tillsammans i hallen, säger Cornelia Gustafsson.

Ni kan läsa hela artikeln här!


Det känns bra att kunna presentera både Denita som kommer och pratar om Parasport och en workshop om arbetat för att motveka sexuella övergrepp inom Cheer Sverige på årets Cheerforum.

Hur kan vi motverka sexuella övergrepp inom Cheer Sverige?

Integritetsgruppen är en nystartad projektgrupp inom cheerleading Sverige, som arbetar ideellt med att motverka sexuella övergrepp inom idrotten. Under Cheer Forum kommer vi att hålla en diskssionstimme där vi mer utförligt presenterar vem vi är, våra mål, och tillsammans med er - diskuterar hur vi på bästa sätt kan motverka övergrepp inom cheerleading! Integritetsgruppen består av Ella Synodinou, Inez Rehn, och Julia Gustavsson. Tillsammans har vi mångårig erfarenhet av cheerleading, både som aktiv och coach – i alla olika nivåer och åldrar.

Utöver vår kunskap inom cheerleading, har vi andra erfarenheter som vi ser framemot ska komma till användning i detta projekt! För närvarande studerar Ella Synodinou kandidatprogrammet i Ledarskap – Kvalité – Förbättring vid Uppsala Universitet. Inez Rehn är precis färdigutbildad idrottsvetare från Umeå Universitet, och Julia Gustavsson studerar till Organisationsledare vid Bosön Idrottsfolkhögskola.
Med målet om en nollvision kring sexuella övergrepp, hoppas vi att få träffa er vid Cheer Forum och ta del av era tanker och idéer

Parafotboll - så kom vi igång!

Denita Landgren bedriver idrott för personer med funktionsnedsättning i Sundbybergs IK:sParasport sedan tretton år.

Hon startade fotbollsverksamhet 2004 och innebandy 2011.

Idag har se två fotbollslag och tre innebandylag med barn, ungdomar och vuxna. Dom heter Sumpan Allstar och Sumpan United.

Träning med Kim Källström på Sundbybergs IP september 2016

Schema för Cheerforum

12.00        
Hur jobbar vi för en dopingfri träningsmiljö?

Föreläsning med Nicklas Lindström, Nicklas är utbildad sjukgymnast och personlig tränare. Nicklas var även antidopingansvarig i 8 år i Stockholm Mean Machines.

13.00                                  
Hur kan vi motverka sexuella övergrepp inom Cheer Sverige? Diskussionstimme/Workshop

Integritetsgruppen är en nystartad projektgrupp inom cheerleading Sverige, som arbetar ideellt med att motverka sexuella övergrepp inom idrotten. Gruppen leds av Ella, Inez och Julia.

14.00                                  
Paus

14.20                                   
Parasport/Paracheer – hur kommer man igång? Föreläsning med Denita Landegren. Denita bedriver idrott för personer med funktionsnedsättning i Sundbybergs IK:s Parasport sedan tretton år.

15.20                                   
Paus

15.40                                 
Active Cheer Sverige – Presentation och Workshop, Worldcafe av vårt Breddprojekt!
Projektledare Carina Andersson kommer ge en presentation av projektet som är ett resultat av förra årets Cheerforum och föreningarnas önskemål.

16.45                                
Tävlingskommittén och Internationella utskottet informerar om domarprotokoll, information och riktlinjer från ICU, tävlingar framöver.-

17.45                                 
Diskussionsstund - Vilka ämnen skall SCF lägga fokus på på nästa Cheerforum?

18.00                                   
Avslut


Årsmötet hålls den 17 sep på Scandic Kalar, Hötorget.

Nu finner ni alla handlingar för vårt årsmöte ute på vår hemsida.

Ni finner dem också här!

 

Förslag på VL 2017_2018

Förslag på Verksamhetsberättelse 2017_2018

SCF_bokslut16-17 med förvaltningsberättelse och balans och resultatrapport

Fullmakt 2017
Tänk på att alla anmälda ombud skall ha med sig en undertecknad fullmakt från sin förening till mötet för att kunna få rösta. Man får enbart representera en förening. Man kan ej vara ombud för någon förening som FS ledamot.

Förslag på VL 2017_2018

Ombudsförteckning 20170826pdf
Står det inget namn efter er förening har ni troligtvis ej lämnat in något ombud. Vill ni vara med och påverka och få rätten som förening att rösta på årsmötet får ni gärna inkomma med ett ombud till oss.

Valberedningens förslag 2017_2018 (uppdaterad 20170902)

Övriga nominerade 2017_2018

Deadline övergångar

Det är många övergångar som kommer in just nu och jag kommer behandlar dem så snart jag hinner. Jag vill dock göra alla uppmärksamma på och skicka en lite påminnelse att den öppna perioden för övergångarna är mellan den 10 juli till den 10 sep. Jag vill även påminna er att skicka in uppgifter till oss om ni bytt ordförande så vi har korrekta uppgifter på vem som får skriva på era övergångsavtal

Jag vill även påminna er alla om att betala era licensfakturor då jag fått en indikation på att där är flera fakturor som ligger obetalda.

 


Vinnare i Stadium Sportscamp tävlingen

 

Amber Wandell var en av de lyckliga som vann en vecka på Stadium sportacamp i Halmstad. Stadium sponsrade och lät oss lotta ut två veckor fullt betalt deltagande på lägret som hölls i början av juli i Halmstad.

Vi fick en hälsning från Amber från Stockholm som åkte ner en vecka till Halmstad:

Hej den här veckan har vi hållit på med massor aktiviteter. Vi har tränat massor, lärt oss nya saker, testat på andra sporter och så har vi varit mycket på AT (activity town). Nu håller vi på med ett program som vi ska visa upp på lördag.

Jag rekommenderar det verkligen till andra nästa år, tack så mycket
MVH Amber

Amber blev också under veckan utsett till veckans kompis! Tack Amber för att du delade med dig av din vecka på lägret.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.