Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.


Välkommen Ronnie!

LIB har förmånen att addera det starka gänget med en erfaren säljare med kompetens inom LOU, HBV-avtal och leverans till både bostadsbolag och kommuner.

Ronnies distrikt är i huvudsak Mälardalen, Stockholm och Östergötland. Ronnie bor och utgår från Linköping och därmed ökar LIB servicen avsevärt i regionen.

Ny på jobbet är han men slå honom gärna en signal 033-27 15 92 eller skicka e-post till ronnie.samuelsson@libluck.se

 

LIB Nr 1 på HBVs köksavtal

LIB 1:a på lackade kök med stommar
LIB 1:a på laminerade kök med stommar
LIB 1:a på laminerade garderober

I HBVs senaste upphandling inom köksförnyelse är LIB den enda leverantören med avtal på både luckbyte och kök med stommar. LIB är därmed den enda kompletta leverantören på HBVs köksavtal.

LIB har levererat kök med stommar till allmännyttan i 12 år och luckbyten i 18 år. Stommarna måttanpassas lika snabbt som standardmått. Med LIB får ni en erfaren och kompetent leverantör inom kök och inredning.

 

 


LIB på Fastighetsmässan 6-7/9

Fastighetsmässan i Göteborg slår upp portarna nästa vecka onsdagen den 6 september. LIB är med och tillsammans med de andra utställarna vill vi visa nya möjligheter i fastighetsbranschen.

Starta mässdagen hos LIB. Den första mässtimmen bjuder vi i all enkelhet på ostfralla och kaffe i vår monter. Välkommen att prata köksförnyelse med oss. Anmäl dig till frukosten här.

Här hämtar du din kostnadsfria entrébiljett.

Vi ses i monter B08:50

 

Nytt kök på 2 veckor

I köksförnyelsen är tiden extremt viktig. Det handlar om lönsamhet och kundnöjdhet. LIB har byggt erbjudandet för att möta behovet av snabba leveranser av måttanpassad köksförnyelse. Både avseende luckbyten och hela kök med stommar.

2 veckor är normal produktionstid på LIBs laserkantade köksförnyelse. När det är bråttom bygger LIB laserkantade luckbyten på 5 arbetsdagar.

med kort produktionstid, hållbara och miljövänliga kök adderar LIB mervärden hos våra kunder.

 


   

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.