Kedjebrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyheter från Prodex direkt i din inkorg

Torsdagen 31/8 2017

Vi växer och utvecklas

Nästa vecka börjar en ny kunnig kille på montagesidan hos oss. Det blir ett värdefullt tillskott i personalstyrkan. För att ytterligare stärka vår leveranssäkerhet inom service och montage knyter Prodex starka och hållbara samarbeten. Vi samarbetar för närvarande med Svenska Industrimontage AB och Ockelbo Svets och Byggmontage AB

 


Flera montagejobb pågår

Vi tackar våra kunder för förtroendet att få leverera och montera kedjor. Det krävs gedigen kompetens för att genomföra montage och den kunskapen har vi på Prodex. All vår personal har naturligtvis SSG utbildning samt Heta arbeten. Vi har dessutom kompletterat med fallskyddsutbildning vilket innebär att vi kan ta på oss jobb på höga höjder framöver.


Kedjehjul i maskinbearbetat utförande från tyska AUFT.

Endast det bästa
är gott nog

Med maskinbearbetade kedjehjul motverkas slitage på hylsan. Livslängden ökar då delningen blir exakt i hjulet. Det blir även tystare gång vilket bidrar till god arbetsmiljö. Vi ser dessa faktorer som ett minimikrav i dagens allt snabbare drifter. Därför levererar vi enbart kedjehjul i maskinberarbetat utförande.

Snacka om kvalitet!

Till sist vill vi önska alla våra läsare en framgångsrik och problemfri höst.

Vi bjuder på en bild av vår projektledare Thomas Modig på besök hos tyska AUFT.

 - Snacka om kvalitet!


+46 70 679 32 18
info@prodexab.se

Ladda ner AUFTs produktkatalog och broschyrer på vår webbplats

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepagelinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt kedjebrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.