Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev 28 augusti 2017

Augusti månad går mot sitt slut. En intensiv månad för svensk traillöpning. Fjällopp, Ultravasan och en rad mindre lokala arrangemang. Mörkret tilltar tidigare på kvällarna. Det märks inte minst av att nattloppen dyker upp. Det är något visst med att springa i en mörk skog med bara en ljuskägla framför sig.

En som inte har deltagit i några lopp i augusti är Markus Torgeby (bilden ovan). Han packade istället en lätt löparryggsäck och sprang från finska Kilpisjärvi till norska Sulitelma. Ensam på en sträcka över 60 mil i fjällen. - Huvudet behöver landa på kroppen, är hans  kommentar då vi möter honom för en intervju. Läs mer om den fascinerande Torgeby och han kloka tankar här.

 

Slottspark arena för nytt traillopp vid Övedskloster

Traillopp dyker upp flera olika typer av spektakulära platser i landet. Den 30 september 2017 är det dags för en ny svensk trailpremiär vid Övedskloster i Skåne. Här ges möjligheten att springa trail i härliga skogsmiljöer med start och mål i den vackra 1700-tals parken. – Vi vill ta chansen att skapa precis det lopp som man själv vill springa, säger tävlingsledare Carl Andersson.

Läs mer om Öved Trail här


Här är banorna till nya 2XU Idre Fjällmaraton

Med exakt ett år kvar till premiären presenterar 2XU Idre Fjällmaraton sina banor. Många löpare är redan anmälda till loppet som satt ett deltagartak på 1000 personer.

Läs mer


Fototävling - Vinn trailskor från Inov-8

Inget träningspass är väl helt avklarat förrän det ligger på Instagram!? Skämt åsido, men nu har du som gillar att inspirera och fotografera dina trailrundor chans att belönas för din möda.

Läs mer


Sveriges bästa traillöpning

Sveriges bästa traillöpning Hälsingland

Sveriges bästa traillöpning drar till Hälsingland där Lina Schols tipsar om distriktet fem bästa platser att springa på. Öppna kala hällandskap, klapperstensfältvckra tallhedar och ordentlig vildmarksterräng är kategoriskt för Hälsinglands varierade landskap.

Läs mer om Hälsinglands bästa platser för traillöpning


Nattloppen tar fart på nytt

Upplev Amazing Night Trail 2017

Den 13 september är det dags för Addnature Amazing Night Trail vid Hellasgården. Underbar utmanande trailterräng på berghällar och myrar, endast fem kilometer utanför Stockholm city.

Läs mer

Nya banrekord i Borås Night Trail

Under lördagskvällen genomfördes andra upplagan av löploppet Borås Night Trail i skogarna kring Borås. Trots tufft väder krossades samtliga segrartider från förra året och fyra nya banrekord sattes.

Läs mer


Veckans pass vecka 35

Ta med din kompis, kollega, partner, denna vecka ska vi köra fartlek i par. Det spelar ingen roll om ni är på helt olika nivå, det här passet kan ni ändå göra tillsammans, precis hur jobbigt man själv vill.

Läs mer


Följ Höga Kusten Trail live

På lördag, 2 september, arrangeras Höga Kusten Trail i Ångermanland. Oavsett om du är på plats eller sitter hemma vid datorn kan du följa deltagarna. I alla fall alla de deltagare som kopplar upp sig på RaceOnes app.

Se vilka traillopp som använder RaceONE

instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.