Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev från FU 2017-08-28

Rättelse på utskick

Vi skickade i fredags ut nedanstående information men tyvärr blev det fel i siffrorna. Vi beklagar detta och skickar nu ut informationen igen, med en rätteslse. De ändrade, nu korrekta siffrorna är inringade i rött för att markera vart ändringarna har gjorts.

Arbetsförmedlingens upphandling av valideringsverktyget FAVAL

Nu har Arbetsförmedlingens upphandling av FAVAL och validering inom fastighetsbranschen blivit klar och underlaget till upphandlingen kommer att finnas tillgänglig på Arbetsförmedlingens hemsida inom kort. Redan nu kan vi på FU informera om de ersättningsbelopp som är satta för kartläggning och validering till yrkesinriktningarna Fastighetstekniker, Fastighetsskötare och Fastighetsvärd. 

Bilden nedan visar dels den ersättning som Arbetsförmedlingen betalar ut per deltagare (exklusive moms) och dels vilken kostnad som kartläggning/validering är per deltagare för ett Testcenter/Testenhet. Man kan också se hur många dagar som varje steg i processen beräknar omfatta.


Vid frågor om upphandlingen och om FAVAL, kontakta:

Mikael Mossberg, projektledare FAVAL
mikael.mossberg@fastun.se
070-339 39 60

Har du frågor eller funderingar kan du kontakta oss här.

Besök oss på www.fastun.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooktwitteryoutubelinkedin

Vi tryggar branschens framtid!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.