Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 23,

2017


Hej på er alla!

Jag vet att ni är många som längtat efter att vi skall släppa datum för RM/SM!

Nu är datum för RM/SM klart. Se info längre ner!

Stor tack till alla som var på Pride. Har ni haft något Pridetåg i er stad, skicka gärna in några rader till oss om det!

Nicklas Linström kommer närvara vid vårt Cheerforum. Vem är han? Ni hittar mer info längre ner.

Den 1 oktober kommer jag också få en kollega vilket jag verkligen ser fram emot. Längre ner presenterar vi vår nya Controller och Administrativa resurs.

Önskar er alla en fin helg! 

Tjipp och hej
Kia


Pride

Tack till alla som var med på Pride! Vi har fått in vissa uppgifter som säger att vårt förbund var det idrottsförbund som hade flest deltagare vilket vi tycker är enormt roligt. Oasvett om vi var flest eller inte så var vi välrepresenterade och vi vill säga ett STORT TACK till alla som var där i Sthlm. Vi har även fått in rapport från Örebro att föreningen Cheer Unlimited var med på ÖrebroPried i förra helgen.

 

Foto: Svensk Idrott
Foto: Svensk Idrott


Vi tycker det är enormt roligt att kunna presentera den först föreläsaren som kommer närvara vid vårt Cheerforum.

Nicklas Lindström kommer hålla en föreläsning om Antidopingarbete.

Vad är de första varningstecknen man skall se efter hos en aktiv? Vad kan ni i föreningarna göra för att starta upp ett aktivt antidopingarbete i er förening?

Nicklas är utbildad sjukgymnast och personlig tränare. Idag utbildar han även nya blivande PTs....
 

Nicklas har sen unga år spelat amerikans fotboll, senast i Stockholm Mean Machines där han även varit Runningsbeck-coach och senare Headcoach. Nicklas var även antidopingasvarig i 8 år i Stockholm Mean Machines.

Nu är det stora intresset landsväg och tempo på Cykel på Veteranivå. Under flera år har Nicklas cyklat för Rid of Hope och samlat in pengar för Barncancerfonden.

 


RM/SM 2018

RM/SM 2018 kommer hållas den 19-20 maj i Nyköping och Rosvallahallen.

Nytt inför nästa säsong blir att från och med kommande säsong, 2017/2018 kommer SCF stå som arrangör för RM/SM.

Bakgrunden till detta beslut baseras främst på önskan om att skapa en förbundsägd mästerskapstävling. Genom detta vill vi stärka cheerleadingens position som tävlingsport i Sverige och vi vill att de ekonomiska medels som genereras vid en så stor mästerskapstävling skall tillfalla hela cheersverige och alla våra föreningar, inte bara ett fåtal större föreningar som har möjlighet att arrangera.

 

Målsättningen är vidare att upprätthålla och behålla en god kvalitét, där standarden efterföljer den gemensamma utformningen av cheerleading på internationell nivå. 

SCF kommer vidare att efterlysa funktionärer från deltagande föreningar, där antalet funktionärer baseras på antal lag som deltar på tävlingen. Mer information om detta kommer under hösten. 

Idagsläget är det inte klart vilka klasser som kommer tävla vilka dagar men TK utkommer med detta så snart det är klart.


Får vi presentera

SCF utlyste innan sommaren en ny tjänst som vi nu har tillsatt. Bakgrunden till behovet av den nya tjänsten ligger främst i hanteringen av växande ekonomin samt ovan beslut att plocka hem arrangörskapet för mästerskapstävlingen SM.

Från och med oktober har SCF anställt Sofie Lewerentz på 50%. Sofie kommer att utgå från Göteborg och jobba som controller och administrativ resurs, bland annat för SM/RM och hon kommer börja sin anställning den 1 oktober. Sofie kommer samtidigt gå ur tävlingskommiten och kommer ej vara med om TK beslut men hon kommer fortsätta som domaransvarig.

Nedan följer en presentation från Sofie:

Hej! 

Jag heter Sofie Lewerentz och ska från och med oktober arbeta inom SCF som controller och administrativ resurs. 

Jag ser enormt mycket fram emot detta och är väldigt glad att jag fått chansen att jobba inom SCF. Jag började med cheerleading 2002 och sedan dess har jag varit helt fast.

Jag har min föreningstillhörighet inom Gothenburg Cheer One, där jag även är sportchef och tränare för GCO Wildcats.  Mitt engagemang i förbundet började 2012 då jag blev domare och I dagsläget sitter jag även i TK som domaransvarig.  Jag bor i Göteborg tillsammans med min sambo, Christopher och har tidigare jobbat inom ekonomi och projektsamordning. 

Jag är otroligt taggad för denna möjlighet och längtar tills jag ska börja jobba! 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.