Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Ewa Wigenheim - Professionell livscoach. Föreläsningar - webbkurser - retreater - coachning.
Du får dessa tankepärlor för att våra vägar mötts. Vill du inte ha inspirationen är jag borta på ett klicka.


Fem sätt att lära dig veta vad du vill!

Gratis live webinar torsdag den 23 nov kl 19.30!

(För både vuxna och ungdomar. Är du upptagen, registrera ändå och se reprisen)

Aldrig i världshistorien har vi haft så många valmöjligheter. Ändå är det så många som inte vet vad de vill. Med jobbet, med framtidsplanerna, med relationerna, med sitt liv. Men det finns vägar för att komma till klarhet. På torsdag kommer jag lära dig fem sätt.

Då sänder jag ett gratis live webinar ca 30 minuter. Kanske har du hört mig förut, men jag varierar mig alltid och  repetition är kunskapens moder. I slutet av webinaret kan du ställa frågor och få svar i direktsändning. Bjud gärna in dina vänner att delta också så fler får inspirationen. PS. Låt gärna dina ungdomar se på detta också.

Vad är webinar?

Webinar är som en live-TV sändning som du kan se i din dator, läsplatta eller telefon. Till skillnad från Skype eller Zoom så kan du se och höra mig, men jag kan inte se och höra dig. Däremot kommer du kunna livechatta med mig i slutet av webinaret.
När du anmält din e-mailadress till webinaret får du en e-mail med en länk. Denna länk klickar du på fem i halv åtta på torsdag och då går allt igång automatiskt. Du behöver tekniska färdigheter, mer än att klicka på en länk.


Nu släpps första datumen för sommarens populära och omvälvande helgretreater i Örserum i närheten av Gränna. Bokningen har inte öppnat. Men vill du få info när den gör det klicka dig vidare och fyll i formuläret.


OM EWA WIGENHEIM: Föreläsare.Livscoach.Kursledare.

Jag arbetar med inre hälsa och hjälper människor, privat och på företag, att hitta den de verkligen är. Vet vi vilka vi är blir vi bra på det vi gör. Föreläser, håller kurser och samtalar som certifierad livscoach. Mina tjänster är för dig som individ oberoende om vi ses i din roll som privatperson eller som ledare eller medarbetare. www.wigenheim.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.