Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Dags för fjällmaratonvecka i Jämtlandsfjällen

I morgon startar fjällmaratonveckan med Salomon 27K och premiären av nya loppet Välliste runt. Under veckan ebjuds sedan Peak Performance Vertical K, ett backlopp med 1000 höjdmeter till toppen av Åreskutan, nya Coppertrail och Inov-8 sprinten. Finalen för veckan utgörs nästa lördag då det är dags för prestigefulla KIA Fjällmaraton som arrangeras för 13:e året i rad men med första gången med KIA som titelsponsor.

Redan under Salomon 27K lär det dock gå undan då världsstjärnan Emelie Forsberg finns med i startlistan. På herrsidan blir det också kamp med flera av Sveriges vassaste löpare på plats.

Läs mer här


Lena Gavelin ny träningscoach på Trailrunning Sweden

Svensk mästare, vinnare av Finnkampen, Axa Fjällmaraton, Lidingöloppet, Göteborgsvarvet och personbästa på marathon med tiden 2:30:39. Det är få som kan stoltsera med en meritlista såsom Lena Gavelin. Från och med nästa vecka kommer hon regelbundet att tipsa om träningspass på Trailrunning Sweden.

Läs mer


Vinn trailskon Salomon Sense Ride

Svara rätt på frågan och motivera varför du behöver trailskon Salomon Sense ride. Tävlingen pågår fram till den 31 juli och därefter presenterar vi två vinnare på Trailrunning Sweden.

Tävla här


Plogga för ett renare Sverige i sommar

Som traillöpare älskar vi inte bara att springa utan även upplevelsen av att få göra det i naturen och därigenom upptäcka fina skogar, fjäll, stränder eller parker. Naturen är otroligt viktig för oss och det är av största vikt att vi tar hand om den. Plogga-projektet leder till ett renare Sverige och du kan enkelt vara med och bidra.

Läs mer

Älskade långpass

Älskar du också somarens långpass? Varje vecka presenteras en rad nya inlägg från Trailrunning Swedens inspirerande bloggare. Läs Gunilla Kidmarks inspirerande text om långpass.

Läs mer


Trailrunning Sweden bevakar loppen

Nya banrekord på Tiveden Trail

När Tiveden Trail genomfördes i perfekt löparväder slutade det med rekord på alla sätt. Nya banrekord i längsta klasserna och ett kraftigt deltagarrekord med hela 279 anmälda löpare.

Läs mer

Tuffa banor mötte löparna i Båstad

För löparna på Spring Bjäre Trailrun väntade riktigt tuffa banor på Hallandsåsens sluttningar. Nästan 300 personer kom till start i sommarstaden som i övrigt kantades av tennis och intensivt festande.

Läs mer


Två platser kvar till Kroatien 3-10 oktober

Gillar du att springa i berg och längs stränder? Vill du uppleva nya miljöer och storslagen natur med milsvid utsikt? Hösten 2016 genomförde vi premiärresan till den kroatiska halvön Istrien. Det blev en dundersuccé bland deltagarna. I höst har du chansen att uppleva Istriens vackraste platser och andra spännande äventyr under 8 dagar.

Läs mer om Kroatienresan här


Veckans pass vecka 30

Semestertider och vackert väder. Vad passar inte bättre än att komma ut på lite nya rundor i skogen och se sig omkring? Denna vecka är det hemlängtanspass i ny terräng som gäller. Så hitta en runda på ett lagom långt avstånd dit det går en buss eller pendeltåg, hoppa av och spring hem!

Läs mer


Sveriges bästa traillöpning

Gästriklands 5 guldkorn för traillöpare

Sveriges bästa traillöpning kollar in Gästrikland. Landskapet där en av Sveriges allra starkaste och mest uthålliga löpare tränar till vardags. Givetvis talar vi om ultralöparen Elov Olsson.

Läs mer


Följ KIA Fjällmaraton live

På lördag, 5 augusti, arrangeras prestigefulla KIA Fjällmaraton med start i Trillevallen. Oavsett om du är på plats eller sitter hemma vid datorn kan du följa deltagarna. I alla fall alla de deltagare som kopplar upp sig på RaceOnes app.

Se vilka traillopp som använder RaceONE


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.