Hur går jag?

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 11 - 2017

Hej ##firstname##

Hoppas att du njuter av sommaren, vädret här i Skåne har inte befrämjat badande men däremot har det varit härligt promenad och löpväder många dagar. Skånetrafiken ger oss en fantastiskt möjlighet varje sommar med sitt sommarkort vilket innebär att man för en rimlig peng kan åka obegränsat i hela landskapet. Inger och jag har utnyttjat det en hel del redan och gjort utflykter till olika delar av Skåne. Promenader längs Skåneleden bland annat. Vilket jag starkt kan rekommendera. 

Hur går jag?

Men hur ska man gå?
Denna video har visats flitigt på sociala medier senaste tiden och visar att det här med att promenera/gå kan göras på många sätt. Hur går du?

Att gå är något som de flesta oss gör utan att behöva tänka, men hur gör man egentligen? Det finns många sätt att gå på (och springa). Hur gör du?

Senare i sommar (augusti) kommer jag att hålla några fria workshops i Malmö på detta tema. Tid och plats medddelas senare. Till dess ut och gå eller spring och undersök hur du gör.

Missa inte kursen Klara, färdiga, GÅ! 2- 3 SEPTEMBER.

Tills nästa gång, njut av sommaren och ha det bra.

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
info@feldengood.se
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.