Problem att läsa kärleksbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Kärleksbrev
 

 
Kurser 2017:

18 - 20 augusti 2017:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

1 - 3 september 2017:
YONI – Fri att Njuta
Grundkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

22 - 24 september 2017:
YONI II
• Ny kurs!
Fortsättningskurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

(mer info kommer inom kort)

29 sep - 1 okt 2017:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

27 - 29 oktober 2017:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

3 - 5 november 2017:
Kinky Passion • Ny kurs!
Lekfull Tantra & BDSM –
med Calle Rehbinder
I Stockholm
(mer info kommer inom kort)

10 - 12 november 2017:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

24 - 26 november 2017:
TANTRALILA
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

8 - 10 december 2017:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

***********

Kurser 2018:

31 maj – 3 juni 2018:
Kärleksretreat
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
På Skeppsuddens Kursgård

***********

Kalendarium:

Aktuella uppgifter om våra kurser hittar du i:
Kalendariet på Cirkus Eros

***********

 

 

 

Calle & Jennie kysser varandra i en sjö på Fårö

– Liten sommarrapport –

Vårens och försommarens aktiviteter:

Detta har vi gjort – vi har haft en hektisk vår, med många kurser och andra aktiviteter, samt en mängd privata angelägenheter som har tagit upp mycket tid och energi. Så – om vi ibland har varit lite sämre på att skicka information och fakturor, svara på brev m.m., så kan jag intyga att det har funnits synnerligen goda skäl till det. Men nu försöker vi komma ikapp så gott det går.

Förutom våra egna kurser, med vår stora Kärleksretreat på Skeppsuddens kursgård som en Grande Finale för våren, har vi även deltagit med flera mini-workshops på Sexsibilityfestivalen – för nionde året sedan starten 2009 – och så har vi stått som producenter för en veckolång kurs för sexproffs, med vår underbara vän, kollega och mentor Barbara Carrellas som kursledare.

Mer om detta längre ner i detta nyhetsbrev.

Gotland

Solnedgång och soluppgång på Fårö

Så har vi äntligen fått semester. Calle inledde detta med att återigen delta på den stora politiska karnevalen Almedalsveckan (är man politikknarkare och med i styrelsen för ett politiskt parti så är man), bl.a. som paneldebattör hos tidskriften Syre, i en diskussion om ämnet kroppslig autonomi.

Därtill har jag blivit intervjuad om yttrandefrihet, bl.a. av #jagärhär, samt av finsk TV – YLE – då i direkt anknytning till den nazistiska gruppen Nordiska Motståndsrörelsens lilla manifestation – som vida överträffades av 2.000 människor som gick i ett färgstarkt mångfaldståg. Tänk - kärlek och mångfald vann över hat och enfald!

Mångfaldsparad samt debatt på Syre

Mycket nätverkande och kontaktskapande, alltså. RFSU & RFSL hade flera intressanta debatter och andra evenemang (jag fick fina presenter - exempelvis 3D-modeller av klitoris – japp, sex är också politik!), liksom Spinalis (seminarium om cannabis mot svår nervsmärta) och flera andra viktiga och spännande evenemang, bl.a. ett mycket intressant (och för en gångs skull begripligt) om Bitcoin.

Punschmingel med Centerstudenterna går ju inte att missa (två av Calles vuxna barn är starkt engagerade där). Vi var ett gäng från Piratpartiet som tog med oss sköna uppblåsbara sittplatser till minglet, något som uppskattades mycket.

MIngel & klitorismodeller

Efter Almedalsveckan sammanstrålade vår lilla familj och åkte för fjärde sommaren i rad på en härlig semester Gotland runt, med vår sköna hippiebuss Blixten! Varför ändra ett vinnande koncept?

Fårö är vår favorit, där vi har hittat flera verkligt paradisiska platser, långt borta från allt som kan störa. Man bor inte på camping med en hippiebuss. Man frågar lokalbefolkning om fina platser. Då finner man dem.

Hippiecamp på Fårö

Sommaren är förstås inte över. Det kommer mer evenemang, varibland Pridefestivalen är en av höjdpunkterna. Calle kommer att delta i Kinkykvarteret för att instruera i olika former av BDSM.

Våra kurser kommer igång igen redan i mitten av augusti, då med höstens första Gudomlig Njutning. Det kommer också två nya kurser under hösten – läs mer om detta längre ner i detta brev.

Kurser vi arrangerat:
Dotted lineKärleksretreat

Paradiset på jorden ligger då och då i Norrköpingstrakten, på en kursgård vid Bråviken. För femte året i ordningen har vi under första långhelgen i juni återigen hållit vår underbara Kärleksretreat, en orgie i njutning, sensualism, erotik, upplevelser, insikter, mat och dryck, sol och bad, på Skeppsudden, Sveriges kanske vackraste kursgård.

Skeppsuddens kursgård

Vi har bjudit på upplevelser – oljeglidning, erotisk fest med playparty, fantastisk mat och goda drycker, kurspass med sensationer som fokus – såväl yttre som inre – lekfull BDSM och lekfull tantra. Vädret tillät även en del aktiviteter utomhus, för de som så önskade.

Kärleksretreat

Vår Kärleksretreat är populär – många vill komma igen, och igen. Faktum är att vi redan har sju bokade par till nästa års kurs (31 maj – 3 juni 2018 – som vanligt första långhelgen i juni), så det kan vara en god idé att inte vänta för länge med att anmäla sig...

Läs mer på hemsidan för vår Kärleksretreat! »

Dotted lineSexsibilityfestivalen

Sexsibilityfestivalen

För nionde året i rad hölls denna unika festival, på Ängsbacka kursgård för fjärde året. Vi har varit med varje år sedan starten 2008, och hållit allehanda workshops med olika teman. Så även i år.

Trots att vi bara kunde vara med tre dagar, eftersom vi hade andra engagemang som överlappade i tid, lyckades vi ändå dela med oss av tre härliga workshops till festivaldeltagarnas glädje – Jennie höll sin workshop för kvinnor – YONI – om att utforska sin sexualitet, Calle höll sin extatiska och lekfullt kreativa kroppsmålningsworkshop; Playful Tantric Body Painting, och så höll Jennie & Calle tillsammans en sensuell, sexuell och kärleksfull workshop för par – The Art of Devotion.

Vi fick även möjlighet att gå på några workshops med andra lärare, roligt och nödvändigt för oss som annars alltid håller rummet för andra.

Kroppsmålningsworkshop

Nästa år är det tioårsjubileum för Sexsibilityfestivalen, liksom för oss och vårt deltagande som kursledare där. Vi har varit med sedan starten, och uppskattar initiativet enormt. Vi kanske ses där?

Läs mer på hemsidan för Sexsibilityfestivalen! »

Dotted lineUrban Tantra Professional Training

Urban Tantra Professional Training Program

Barbara Carrellas – vän, kollega, mentor – kanske vår största inspirationskälla, träffade vi första gången på en av hennes kurser 2009. Sen gick vi hennes kurs för proffs 2010, och så har det blivit några till därefter.

Sedan 2105 har vi som uppdrag att producera och arrangera allt praktiskt runt hennes workshops här i Sverige, något som inleddes med hennes helgkurser Urban Tantra Experience, 2015 och 2016 i Stockholm.

Barbara By the Maypole

Under midsommarveckan 2017 var det dags för Barbaras djupgående kurs för proffs – Urban Tantra Professional Training Program lärare, inspiratörer, terapeuter, escorter m.m., allt som har med sex att göra.

Det är en omfattande kurs, som pågår under sex dagar, och som följaktligen innehåller en hel del logistik för oss som arrangörer. Vi var också med i assistentgruppen, så vi var rejält engagerade dessa dagar.

Midsommar på Skeppsudden

Unikt för just detta kurstillfälle var att vi höll evenemanget under midsommarveckan (vårt förslag). Så vi arrangerade förstås även en mycket nordisk sommarsolståndsceremoni, med lövad stång, krans och allt, samt att vår vän och kollega Ana Olivegren höll en kraftfull glödvandringsceremoni för samtliga deltagare. Denna kursgrupp fick alltså en hel del extra som andra kursgrupper aldrig kommer i närheten av, och det känns lite extra kul att ha kunnat bjuda på det.

Läs mer på hemsidan för Urban Tantra Professional Training! »

På gång framöver:

Dotted lineVår kursverksamhet

I sommar fyller vår kursverksamhet 13 år, och det känns förstås underbart att vi kan leva på att sprida kärlek, njutning och glädje till alla som kommer till våra kurser, och att vi har haft privilegiet att få göra det så länge.

Parkurser

I höst fortsätter vi med våra kurser som vanligt, och trevligt nog med en del nyheter. Jennies kurs YONI får en efterfrågad fortsättning – YONI II. Vår lekfulla BDSM-kurs Ecstasy Play tar en paus, eftersom Andreas Burmester studerar på annan ort – istället kommer Kinky Passion, en ny kurs som är en kombination av BDSM och Tantra. Mer information om den kursen kommer lite längre fram. Hemsida är på gång.

Dotted lineCoaching

Calle tar som vanligt emot klienter för kvalificerad rådgivning och coaching till både enskilda och par, gällande kärlek, relationer och sex. Även professionella terapeuter som i övrigt kan vara hur kompetenta som helst, kan drabbas av samma skam och tunghäfta så fort det handlar om sex. Därför kan dessa problem upplevas som olösliga. Men det behöver de alltså inte vara.

Vi har stor erfarenhet av de flesta frågor som rör kärlek, sex och relationer, och har absolut inga rädslor eller nojor kring några ämnen som du eventuellt oroar dig för.

Läs mer om vår coaching på Cirkus Eros! »

Dotted lineFestival

Stockholm Pride | Kinkykvarteret

Under Stockholm Pride 2017 kommer Calle att vara volontär i Kinkykvarteret, där han kommer att visa smisk och pisk för hågade besökare, samt kanske lite annat i BDSM-genren.

Kom gärna till Pride Park och hälsa på – kanske du vill pröva på lite! Calle kommer att vara där säkrast fredag och lördag kväll, 4 & 5 augusti, 18.30-23.00.

Smisk & pisk

Läs mer på hemsidan för Kinkykvarteret! »
Kurser under hösten

I sommar fyller vår kursverksamhet 13 år, och det känns förstås underbart att vi kan leva på att sprida kärlek, njutning och glädje till alla som kommer till våra kurser.

Extas

I höst fortsätter vi med våra kurser som vanligt, Gudomlig Njutning, Gudomlig Extas, TANTRALILA, YONI m.m.

Det blir dock en del nyheter. Jennies kurs YONI får en efterfrågad fortsättning – YONI II.

Ecstasy Play tar en paus, eftersom Andreas Burmester studerar på annan ort – istället kommer Kinky Passion, en ny kurs som är en kombination av BDSM och Tantra. Mer information om den kursen kommer lite längre fram. Hemsida är på gång.

Läs mer om våra kurser på Cirkus Eros! »
Dotted line

Gudomlig Njutning

Hängivenhetens konst...

Gudomlig Njutning är en helgkurs för par om sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal. Denna kurs vänder sig till er som vill ha en helg med fullkomlig närvaro på varandra, utan tankar på den vanliga vardagen med jobb, ev. barn och andra ansvarsområden.

Gudomlig Njutning erbjuder dig och din partner en djupdykning i er relation, en lekfull nyupptäckt av vad det var som gjorde att ni en gång blev förälskade i varandra, och en öppning till att bli det igen. Ni får uppleva en intensiv och synnerligen njutbar helg med fokus på kärlek, sex, relation och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal.

Vi vågar faktiskt påstå att detta är Sveriges bästa parkurs.

Våra kurser

Aktuella kursdatum i Stockholm hösten 2017:

• 18 - 20 augusti 2017 (platser kvar)
• 29 september – 1 oktober 2017 (platser kvar)

• 27 - 29 oktober 2017 (platser kvar)
• 8 - 10 december 2017 (platser kvar)

Läs mer på hemsidan om Gudomlig Njutning! »
Frågor & Svar om Gudomlig Njutning »
Anmäl dig till kursen! »

Dotted line

Gudomlig Extas

Från njutning till extas...

Vår extatiska fortsättningskurs för par – i Stockholm!
Gudomlig Extas riktar sig till er som har gått Gudomlig Njutning, och vill utvecklas mer, ta kärlekslivet ett steg till.
Starka, intensivt njutbara och utvecklande upplevelser utlovas!

Kursledare: Jennie & Calle Rehbinder

Aktuellt kursdatum:

• 10-12 november 2017

Läs mer på hemsidan för Gudomlig Extas! »
Frågor & Svar om Gudomlig Extas »
Läs respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl dig till kursen! »

Dotted line

TANTRALILA

Lekfull Tantra!

TANTRALILA – Lek & kärlek som livsväg – personlig utveckling med sexualiteten i fokus. För dig som vill hitta din urkraft och egenmakt, med innerlighet, andlighet och närvaro!

Tantra handlar om att vara medvetet närvarande här och nu, att uppleva livet mer intensivt, mer levande, att varje möte och interaktion med allt och alla i din omvärld kan bli starkare och mer fyllt av kärlek, liv och lust.

TANTRALILA är en kurs i personlig utveckling med sexualiteten som drivkraft. Fokus ligger på helande & trygghet, andlighet & sexualitet, urkraft, trance, sinnlighet, närvaro, lyhördhet och respekt.

För både kvinnor och män, singlar och par – alla lekfulla, sexuella livsnjutare som vill ha MER är välkomna!

Kursledare: Calle Rehbinder

Aktuellt kursdatum:

• 24-26 november 2017

Läs mer om TantraLila! »
Frågor & Svar om TantraLila »
Läs respons från kursdeltagare! »
Anmäl dig till kursen! »

Dotted line

YONI - Fri att njuta

Fri och flödande sexualitet!

YONI – Fri att Njuta är Jennies kurs om kvinnlig sexualitet. En helgkurs för kvinnor, med både teoretisk och praktisk inriktning – för dig som vill utforska och bli vän med din sexualitet, för dig som vill känna att din kropp kan vara en källa till stor glädje och njutning!

Nu presenterar vi äntligen en fortsättning på denna kurs – YONI II – för kvinnor som vill ännu mer! Jennie har fått många förfrågningar från kvinnor som deltagit på grundkursen, om en fortsättning, en chans att ytterligare fördjupa sig i att älska sig själv, sin kropp och sin sexualitet.

Mer information om denna kurs kommer inom kort i ett eget nyhetsbrev. Det kommer även att finnas mer information på Jennies hemsida för kursen.

Kursledare: Jennie Rehbinder

Aktuella kursdatum:

• 1 - 3 september 2017 (YONI – Fri att Njuta)
• 22 - 24 september 2017 (YONI II)

Läs mer om YONI - Fri att Njuta! »
Läs respons från tidigare kursdeltagare! »
Anmäl dig till kursen! »

Cirkus Eros

Läs mer om Calles & Jennies övriga kurser på Cirkus Eros! »

Calle & Jennie kramas i skogenFoto: Eva Elings

Vi levererar livskvalitet – låt ditt liv bli sexigare, njutbarare, roligare och mer utvecklande
– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Det finns också en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

Gruppen innehåller för närvarande fler än 350 medlemmar, så det kan bli en del trevligt som händer där.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer, intressanta länkar - ställa frågor och knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få ännu mer dynamik, mer rörelse, fler möten, mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Prenumerera på våra kärleksbrev!

Om du har läst detta kärleksbrev via en länk, men gärna vill få dem direkt till din e-brevlåda – skriv din epostadress
här på Get A Newsletter
, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara