Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

VD har ordet

Semesterperioden närmar sig med stormsteg och vi kan fortsatt se en  hög efterfrågan även inför hösten. Det är mycket glädjande att svensk industri verkar gå för högvarv. Stora utmaningen som vi haft under året, och fortsatt har, är att få tag i kompetent personal.

 

Dock har vi för tillfället tre stycken nyrekryteringar på väg in v. 33 för att kunna takta upp tillverkningen ytterligare, vilket är spännande. Dock skulle vi behöva utöka personalstyrkan ännu mer för att kunna svara upp på ett bra sätt gentemot efterfrågan.

Denna utmaning tror jag tyvärr kommer att öka i framtiden eftersom det utbildas alldeles för få yrkesarbetare inom vår sektor i förhållande till de framtida pensionsavgångar som vi har framför oss. Här har vi alla företag inom svensk industri en viktig roll att spela inom våra respektive kommuner och orter att påverka politiker, skolväsende etc. att arbeta för att utbilda ungdomar inom de sektorer som det de facto finns stora arbetsmöjligheter inom.

 

Avslutningsvis vill jag passa på att önska Er alla en riktigt trevlig sommar och avkopplande semester så att vi kommer tillbaka fulla av energi inför höstens utmaningar!!

Mathias Larsson

 


Årets Semesterperiod

Vi har stängt vecka 29-31 och begränsad bemanning under vecka 28 och 32.


ROTAGE AB
Föreningsgatan 7, SE-535 30 Kvänum, Sweden
Telefon: +46(0)512 298 50 | Fax: +46 (0)512 298 75 | E-post: info@rotage.se
www.rotage.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.