Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sommarhälsning från Compare-IT

Juni 2017

Glatt gäng i samband med besök hos Svensk Husproduktion i Bromölla

Johnny Liljekvist och Lars Westling från Svensk Husproduktion samt Jimmy Björkman och Kerstin Lindkvist från Compare-IT. Efter sommaren påbörjas leveranserna.

Under våren har vi tecknat ytterligare avtal med hustillverkare och är väldigt glada att vi fått förtroendet att löpande leverera till totalt 7st av våra svenska hustillverkare.


Bild: Fojab arkitekter

Compare-IT levererar kommersiell belysningsstyrning till nya Tingsrätten i Lund

Projektering pågår och produkter från Compare-ITs produktserie Commercial Line kommer att levereras med start under sommaren. Läs mer om projektet här.


Compare-IT Film

Ett smart hem från Compare-IT

Vad är ett smart hem och vilka funktioner ingår? För att förklara detta introducerar Compare-IT en ny animerad film, som enkelt presenterar vilken funktionalitet vi erbjuder i vår smarta hem lösning. Se filmen här.

Uppmärksamhet i tidningen Elektrikern

I tidningen Elektrikern nr 5 (sid 25) uppmärksammades Compare-IT:s nya produktserie Home Line TM.

"Svensk lösning för smarta lägenheter".

Läs mer här.


Nya kontakter på Elfack!

Under fyra intensiva dagar, 9-12 maj 2017, hade mässan Elfack i Göteborg drygt 23.000 besökare. Vi vill tacka alla besökare som kom och träffade oss och visade stort intresse för vår smarta hem lösning. I årets mässtidning kunde man läsa om samarbetet med Svensk Husproduktion med varumärket LB-Hus. 

Läs artikeln här.

Notering på AktieTorget!

Compare-ITs grundare Martin Strandqvist och Jimmy Björkman i samband med noteringen av bolaget på Aktietorget den 3 maj 2017.
 

Investerarinformation finner ni via vår hemsida. 

Klicka här.


Compare-IT har öppet under hela sommaren för supportfrågor, dock med begränsad personalstyrka under semesterperioden. Välkomna att kontakta oss via mail info@compare-it.se och tel 040-41 37 00.

Tack för en härlig vår med många nya kontakter, intressanta diskussioner och nya spännande samarbeten. En riktigt fin sommar önskar vi er alla!

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooktwitterlinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.