Nyhetsbrev med senaste nytt från SteelTech. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Mannrox blir en del av Steeltech Service

Steeltech i Alingsås AB förvärvade den 6 april verksamhetsområdena kylservice och ismaskiner av Mannrox Kyl och Elmekanik AB. Tillträde skedde den 2 maj. Mannrox AB är ett Alingsåsbaserat företag med fyra anställda och en årlig omsättning på ca 8,5 MSEK.

Läs mer >>

 


SMART med nya grytor

I maj släppte vi på Steeltech ett flertal produktnyheter av SMART grytor till Electrolux för lansering. Sortimentet utökas nu med en ny storlek. Den nya modellen är på 80 liter och kompletterar de nuvarande storlekarna 50 och 100, 150, 200 och 300 liter.

Läs mer >>   


Första affären i USA för HILDEBRAND

Donutproducenten Doughnut Peddler – med bas i Phoenix Arizona, USA – levererar dagligen munkar och färska bakverk till dagligvaruhandel och specialbutiker. Totalt pratar vi om uppemot 50 miljoner enheter årligen. Företaget står nu inför en kraftig tillväxt och för tillfället håller man på att bygga upp åtta helt nya fabriker över hela USA. Allt för att kunna möta en ökad efterfrågan och bibehålla en hög kvalitet på sina produkter.

Läs mer >>


Kristian Ekström, Sverigechef Electrolux, presenterade den nya tunneldiskmaskinen green&clean.

Electrolux green&clean – bäst i klassen!

En perfekt tunneldisk ska vara effektiv, ekonomisk, snabb och enkel att underhålla – det är viktigt att tunga korgar med disk kommer ut helt rena och hygieniska dagarna i ända.

Med den nya tunneldiskmaskinen Electrolux green&clean garanteras ett perfekt resultat till branschens lägsta driftkostnader. Utvecklingen av nya tunneldiskmaskinen har fokuserat på hållbarhet och tillförlitlighet vilket får den att passa perfekt för många verksamheter där trycket är högt.

Läs mer >>


SteelTech i Alingsås AB • Lärkvägen 4 • 441 40 Alingsås • Sweden
Tel: +46 (0)322-66 89 30 • Fax: +46 (0)322-108 70
www.steeltech.se • marknad@steeltech.se

youtube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.