Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

TransFargo AB
Sommarbild

Sommar och semester står för dörren!

Transport- och logistikmarknaden utvecklas i högt tempo. Vi påverkas alla av en snabbföränderlig omvärld och har spännande utmaningar framför oss med bl.a. ökad digitalisering och makroekonomiska faktorer som påverkar vår vardag. TransFargo har snart 1 år bakom sig med vår nya ägare, det privatägda danska Shipping- & Logistikföretaget Shipping Holding A/S. Integrationen av TransFargo i den nya koncernen har fungerat mycket bra och det operationella och strategiska samarbetet med Shipping.dk utvecklas positivt. Tillsammans med koncernen har vi en tydlig strategi att växa, dels organiskt och dels genom förvärv av nya bolag, vilket kommer att stärka vårt serviceutbud för såväl nya som befintliga kunder.

Till vårt redan starka Europeiska nätverk har vi under året inlett samarbete med nya strategiska samarbetspartners och kan glädjande konstatera i våra kundundersökningar att inriktningen med en förstklassig kundservice i kombination med differentierade service-, produkt och ledtidserbjudande ger resultat med fler nya och nöjda kunder.

De ökade kundkraven om effektivare Supply Chain via en modern och flexibel logistikleverantör är tydliga och vi har under våren haft en bra utveckling inom 3PL-området. Kvalitet med högsta kundfokus kommer fortsatt vara vår ledstjärna och kommer ytterligare intensifieras framöver.

TransFargo har nyligen re-certifierats i enlighet med gällande miljö och kvalitetskrav. Tillsammans med våra kunder och leverantörer jobbar vi kontinuerligt för att anpassa vårt arbetssätt så att miljöpåverkan minimeras.

Vårt arbete med nyrekrytering under våren har varit framgångsrikt och jag har nöjet att inom kort hälsa ett antal nya medarbetare välkomna.

Önskar en trevlig sommar!

Håkan Siwersson
VD TransFargo AB


Starka lokala partners och nätverk ger trygghet för en stabil utveckling

En viktig framgångsfaktor i vårt dagliga arbete är de samarbetspartners och starka nätverk som TransFargo arbetar med i Norden och Europa. På den europeiska marknaden arbetar TransFargo inom nätverken System Alliance och SystemPlus. På den nordiska marknaden verkar vi inom NordicChain. Samtliga nätverk arbetar efter kontinuerlig utveckling inom transport och logistik med kvalitet och effektivt informationsflöde i fokus.

Under första halvåret 2017 har TransFargo deltagit vid flera nätverks- och partnerträffar runt om i Europa samt knutit nya strategiska samarbetspartners till oss. Vi har även representerat i SystemPlus montern på en av Europas största och mest tongivande logistikmässor, Transport Logistic, i München. Vi har haft en fin utveckling inom vår SystemPlus trafik, som erbjuder dagliga transporter över hela Europa med korta, säkra leditider och full visibilitet. Vid årsmötet i Prag tidigare i år fick vi ta emot 1:a pris i kategorin ”Higest Increase of Shipments 2016”, vilket vi är mycket stolta över.

Förstärkning av nya samarbetspartners i Tyskland och Portugal

För att stärka och utöka vårt serviceutbud ytterligare har vi på TransFargo inlett samarbete med två nya partners i Tyskland, SCHMALZ+SCHÖN Logistics GmbH  i Stuttgart området, Osnatrans i Osnabruck, samt med OliCargo i Portugal.

Samtliga företagen är mycket välkända och har ett mycket gott renommé på sina hemmamarknader. Precis som TransFargo har de högsta fokus på kvalité och personlig service genom hela transportkedjan.

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om vårt serviceutbud på Tyskland och Portugal, där du även finner kontaktdetaljer till vår säljavdelning som gärna berättar mer om alla våra tjänster.


Sommartrafik

Sommartrafik

TransFargos målsättning är alltid att upprätthålla normal service i samband med helgdagar samt under semesterperioden. Vi vill dock uppmärksamma våra kunder på att det för närvarande råder kapacitetsbrist i hela Europa pga hög efterfrågan på transporter vilket kan påverka upphämtningar och ledtider. Vidare kan det även förekomma störningar och begränsningar i trafiken så som färre antal avgångar, trafikstockningar och vägarbeten. Vi ber våra kunder som har transporter till/från Italien att vara extra uppmärksamma under augusti månad. Den Italienska industrisemestern infaller under denna period och många verksamheter håller helt stängt vilket påverkar avgång och ankomstfrekvens.

SYSTEMPLUS

SystemPlus-trafiken kör enligt tidtabell under hela sommaren. Mer information och kontakt finner ni här: SystemPlus

Vi välkomnar dig att kontakta oss för att få information om trafiker, avgångar och ankomster så att du kan planera dina transporter under sommarperioden. För uppdaterad trafikinformation rekommenderar vi dig att även att besöka vår hemsida.

Vi på TransFargo finns redo hela sommaren för att ta hand om dina logistik- och transportbehov, kontakta oss om ni har några frågor.

bottom_line

TransFargo är ett privatägt logistik- och transportföretag inriktat på att sälja kundnära tjänster.

Bolaget är en del av Shipping Holding A/S som är en av Danmarks ledande aktörer inom shipping- och logistikverksamhet med egna kontor på flera platser i Danmark och utlandet.

Läs mer om oss på www.transfargo.se och www.shipping.dk

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.