NG Baby logo

Så byter du överdrag

Du har väl inte missat att vi numera säljer skräddarsydda överdrag för dig som vill uppdatera dina favoriter från NG Baby. Kolla våra filmklipp för att se hur du snabbt och enkelt byter klädsel på fyra av våra mest populära produkter.

Ärva och sälja vidare

Såväl myspöl som sovpöl, amningskudde och skötbädd kan få längre livslängd om du byter överdrag. Perfekt om du vill uppdatera med en ny färg eller ett nytt mönster i barnrummet när lillebror ska ärva lillasyster. Eller har du kanske köpt en begagnad vara från någon som vuxit ur sin NG Baby favorit och vill fräscha upp med ny textil.

En produkt som får ett långt liv minskar behovet av att köpa och tillverka nytt. I förlängningen bidrar det till att vi tar mindre av jordens redan pressade resurser. Tillsammans gör vi skillnad!

Svensk tillverkning

Du väljer mellan sex dova nyanser av NG Baby Mood – en kollektion av naturmaterial i 100 % stentvättat linne. Vi har även ekologiska överdrag i mjuk GOTS-certifierad bomullssatin med sagolika mönster ur serien Woods & Fairytales. Dessutom finns den grå klassiska nyansen av prisvärda NG Baby Basic.

Alla våra överdrag sys i Emmaljunga, eller hos någon av våra hemsömmerskor i närheten.


Följ oss gärna i våra sociala kanaler:

facebookinstagrampinterestyoutube

Vill du ha chans att synas i vårt flöde så tagga dina bilder med #ngbaby.

Vi älskar att se våra produkter hemma hos er!


Bästa hälsningar

Vännerna på NG Baby


NG BABY AB | Tagelvägen 2 | Emmaljunga | 28022 Vittsjö

Tel: 0451-242 95 | Mail: konsument@ngbaby.se