Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Glad midsommar

Äntligen är det sommar och många av oss tar framöver semester.  Knyt på dig trailskorna och passa på att njuta av naturen till fullo.

Inom svensk traillöpning finns massor av spännande att upptäcka och för dig som vill njuta av löpning i de svenska fjällen är nu tiden framöver som allra bäst. 

Sverige har också blivit en riktigt toppnation vad gäller trail- och ultralöpning. Du har väl inte missat Johanna Bygdells fsntastiska lopp på High Coast Ultra där hon raderade killarnas tidigare banrekord med 24 minuter. I helgen följer vi Jonas Buud och Elov Olsson när de får chansen att delta i mytomspunna Western States 100 i Kalifornien.

 

#maxatrailsommaren2017 #trailrunningswedenTjejerna totaldominerade i High Coast Ultra

High Coast Ultra firade i helgen sitt 5-årsjubileum med både nytt anmälningsrekord och nytt banrekord. Årets upplaga bevittnade härliga prestationer och där det var tjejer som var snabbast i mål på såväl 129 km som 75 km.

Läs mer


Buud och Olsson redo för Western States 100

Lördag morgon 05:00 lokal tid (14:00 svensk tid) startar det episka loppet Western States 100 miles. Från Squaw Valley Ski resort går starten och efter 161 km riktigt tuff traillöpning i oländig terräng går löparna i mål i Auburn i Kalifornien. Jonas Buud och Elov Olsson är två svenska topplöpare som på lördag är redo att ta sig an denna extrema utmaning.

Läs mer

Jennifer, Jënni och Kalle – tre nya inspiratörer

Nu hälsar vi tre nya inspirerande bloggare välkomna till Trailrunning Sweden: Jennifer Asp, Kalle Andersson och Jënni Jalonen. Med brinnande passion för löpning i naturen ger de oss inblick i sitt vardagsliv.

Läs merLopptips

Mora Trail 9 juli 2017

Vem associerar inte Mora till Vasaloppet, fäders spår och 90 km i löparskor, på skidor eller på cykel? Orienteringsklubben i Mora nöjer sig inte med detta. Sedan fjolåret bjuder man nu även in till Mora Trail – ett traillopp för hela familjen.

Läs mer


Lopprapporter

300 traillöpare tog sig en afterwork på Amazing trail

Addnature Amazing Trail lockade under tisdagskvällen drygt 300 traillöpare som sprang på stigarna mellan Hellasgårdenoch Saltsjöbaden i härliga Nackareservatet.

Läs mer

Nytt banrekord för Daniel Nilsson i Jättelångt

Tidig morgon och hamnen i Grisslehamn är en idyll inbäddad i sommarsol där ultralöpare börjar samlas mellan fiskebodarna. Cirka 150 ultralöpare tar sig an den nionde upplagan av Jättelångt som är 70 km terrängultramarathon i solo och stafettklass från Grisslehamn, utmed Roslagsleden, till Norrtälje.

Läs merBoktips för löpare

Nu stundar sköna lediga dagar för de flesta av oss. Mer tid till träning – och till att läsa. För den som gillar både och har vi två tips på böcker som kommit ut under våren.

Läs mer

 


Veckans pass vecka 25

Du vet väl att du kan hämta träningsinspiration från vårt samarbete med running.COACH varje vecka.

Vecka 25 har vår trailcoach Lina Strand tagit fram ett långpass där du får träna på ditt energiintag. Perfekt för dig som tränar mot ultralopp eller höstens fjällmaror.

Läs mer


Sveriges bästa traillöpning

Bohuslän bjuder på fantasisk traillöpning

Sveriges bästa traillöpning flyttar till Sveriges västligaste landskap, Bohuslän. En riktig godbit för trailälskare med en härlig mix av kustnära klippterräng och ett inland med en känsla av oändliga skogsområden och vackra vandringsleder.

Läs merFölj Silverleden på 1 dag live

På lördag, 1 juli, kan du följa deltagarna i Silverleden på 1 dag LIVE under loppet. I alla fall alla de deltagare som kopplar upp sig på RaceOnes app.

Se vilka traillopp som använder RaceONE


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.