Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev 27-06-2017


Gold of Lapland blev årets kooperativa företag i Västerbotten

Sven Roosqvist och Karin Fällman tog emot priset för årets kooperativ från Stig-Anders Gustafsson, vice ordförande i Coompanion och Helen Nilsson, Coompanion.

Under mötesplats Lycksele korades årets kooperativ i Västerbotten av Coompanion Nord. 2017 blev det Gold of Lapland som fick priset!  - Vi är så stolta och glada över att få ta emot det här priset. Vi har fantastiska medlemmar och det är tillsammans som vi gör skillnad, säger Karin Fällman. Läs mer här

 


Lyllo i Lycksele lanserades

Gold of Lapland har genom projekt INTILL tagit fram ett nytt familjekoncept tillsammans med Lycksele kommun, Lycksele Simhall, Skogsmuseet och Lycksele Djurpark. Det är en familjevänlig maskot som heter Lyllo. Lyllo finns även färdig för 3 D-animering. Läs mer om Lyllo här


Karin har ordet

Nystart i exportgruppen

Inför det kommande projektåret i INTILL-projektet gör vi en del förändringar i exportsatsningen. Just nu samlar vi in företagens synpunkter och behov och lägger en plan för detta. Det kommer att bli en nystart i september då arbetet med paketering och planering inför deltagande på Vakantiebeurs i januari. Karin fungerar som koordinator för exportsatsningen.

 

Visningsresor
Under maj och juni har vi totalt haft 7 nederländska researrangörer på besök. En av dem var specialiserad på resor där någon i gruppen eller familjen sitter i rullstol. Gold of Lapland var den enda destinationen i Västerbotten som tog emot och vi besökte 16 företag. Vi lärde oss mycket och glädjande är att vi har så många boenden och aktiviteter som passar mycket bra till denna nischgrupp!

Vi har också haft nederländska 4 bloggare och vi hoppas på att dessa besök stärker reslusten till Lappland. Läs om detta här

Medlemmar i Gold of Lapland kan få gratis affärsutveckling, digital kompetens mm!

Gold of Lapland är med i Coompanions projekt Helikoopter vilket ger oss och alla våra medlemmar möjligheten att helt gratis få digitala utbildningar! Det enda som behövs är att ni kontaktar Karin.fallman@goldoflapland.com så får ni lösenord.

Utbildningsfilmer som hittills finns tillgängliga är ett helt utbildningsblock om Digital kompetens och några avsnitt om Hållbart Företagande.

Det läggs ut utbildningsfilmer allt eftersom.

Nu önskar vi en härlig och framgångsrik turistsommar!

Karin Fällman

med personal

 Text: Karin Fällman

Edit: Sofia Johansson

facebookinstagramhomepage

Telefon: +46 (0)918 -331 10

E-mail: info@goldoflapland.com

Storgatan 63, 935 32 Norsjö


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.