Sedan 2005 har Dulong Fine Jewelry skapat smycken med hög hantverkskunskap. Den exklusiva kombinationen av modern design, glamour och klassiska former tilltalar den självständiga kvinnan som inte är rädd att skilja sig från mängden eller kompromissar med kvalitet. Gemensamt signum för Dulongs formgivning är naturliga ädelstenar, diamanter och pärlor, hantverksmässigt arbetade och infattade i ädla metaller som guld, vitt guld, roséguld och silver. Former och material ger stort utrymme för att kombinera de olika kollektionerna med varandra på ett personligt sätt. Dulong Fine Jewellery är idag ett Danmarks mest exklusiva smyckevarumärke.


NYHETER FRÅN DULONG FINE JEWELRY

Future - en lysande framtid

Designserien Future utökas med nya modeller. En glamorös ring med ädelstenen rökkvarts där stenens vackra lyster framhävs av den unika slipningen Butterfly Cut. Och ett armband med sex briljanter placerade i den lätt vridna öppningen på det minimalistiska armbandet. Smyckena tillverkas i 18 K guld som kompletterar de slipade ädelstenarnas vackra glans.

 

Future ring, guld 18 K med Butterfly-slipad rökkvarts. 19 000 kr.

Future armring, guld 18 K med sex briljanter

0,03 ct. 25 500 kr.


Delphi - pärlan över i:et

Den nya halsbandet i serien Delphi finns med en feminin vit färskvattenspärla eller en elegant mörk Tahitipärla - Nattens Drottning. Pärlan är infattad i en liten stjälk med vattendroppar. Smycket finns i 18 K guld eller silver med tillhörande kedja i silver och matchar de övriga smyckena i serien bestående av örhängen, halsband och ringar.

Delphi pärlbelock, guld 18 K med Tahitipärla på Stream kedja i oxiderat silver, 74 cm. 7 500 kr.

 

 

 

                     

Delphi pärlberlock, silver med färskvattenpärla på Stream kedja i silver, 74 cm. 6 500 kr.

 


Luna - ett universum av gnistrande färger

I kollektionen Luna presenteras två nya smycken inspirerade av natthimlens blinkande stjärnor. Tillverkade i 18 K guld med briljanter i olika färger. Ring med sju gnistrande briljanter strödda över ringytan. Månformade örhängen på stift med tre färgade briljanter där färgkombination är olika på höger och vänster örhänge.

Luna ring, guld 18 K med färgade briljanter; smaragdgrön, aquablå, champagne, gyllengul, vit,  0,17 ct. 24 000 kr.

Luna örhängen guld 18 K med färgade briljanter 0,05 ct; smaragdgrön, vit, gyllengul, champagne, aquablå. 8 500 kr.


Curve - en ring för livet

Den nya ringen Curve är en variant på den klassiska alliansringen med tolv briljanter. Ett kompromisslöst hantverk där den råa ytan med karaktäristisk struktur skapar en vacker kontrast till de glamorösa diamanterna. Finns i guld, vitt guld, roséguld och bärs med fördel tillsammans som ett Tro-hopp-kärlek smycke.

Curve ring, guld 18 K med 12 briljanter 0,10 ct. 15 500 kr.

Curve ring, vitt guld 18 K med 12 briljanter 0,10 ct. 15 500 kr.

Curve ring, roséguld 18 K med 12 briljanter 0,10 ct. 15 500 kr.


– Vår vision är att tillverka tidlösa smycken som personifieras och framhävs av kvinnan som bär dem, juveler som håller för nästa generation. berättar Marianne Dulong ägare och grundare här tillsammans med creative director Anja Camilla Alajdi.

homepageinstagramyoutube

Välkommen att kontakta oss för besök och utlån från showroomet.  Press@starstudio.se

För intervju kontakta Angelica Engström angelica@starstudio.se

 STARSTUDIO SHOWROOM PR   

Kaptensgatan 4, 114 57 Stockholm, 8-673 30 80, 0705-18 00 19  

INSTAGRAM   BILDBANK  FACEBOOK  www.starstudio.se

Om du inte fortsättningsvis vill ha utskick eller inbjudningar  klicka här.