Nyhetsbrev från Flädie Mat & Vingård. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Studentfirande och sommaravslutningar avlöser varandra. Syrenen har tagit över efter häggen, nätterna är ljusa och evighetslånga och snart är det semestertider med alla sommardrömmar ännu framför oss. Sommaren är verkligen en härlig tid!

På vingården ser vi fram emot en sommar full med aktiviteter, turister och öppna restaurangkvällar.

Men ännu är vi inte i semestertider och kanske är det en och annan som ännu inte bokat höstens uppstartsmöten. Passa då på och ta del av vårt fina konferenserbjudande för augusti.

Glad sommar!

Pizza- och Grillkvällar på innergården

På onsdagar serverar vi vedugnsbakad pizza på vår vackra innergård. Baren öppnar kl. 17.00. Förutom pizza erbjuder vi goda tillbehör och desserter.  

Torsdagar och fredagar tänder vi grillen och erbjuder grillbuffé på olika teman. Pris 285 kr/person. Självklart serverar vi gårdens viner och bjuder på den vackra utsikten över vår vingård.  

Boka bord på tel. 046-320 338 eller info@fladiematvingard.se.

Vingårdsguidning

Onsdagar kl. 17.00 erbjuder vi guidade rundvandringar i vår vingård. Under rundturen, som tar ca 1 timme, går vi ut i vingården och pratar om tillväxt, ogräsbekämpning, beskärning och skörd. När vi sedan fortsätter in i vinproduktionen berättar vi om tillverkningen av våra viner och ni står mitt bland våra viner som jäser i tankar och på ekfat. Pris 100 kr/person.

Boka plats på telefon 046-320 338 eller info@fladiematvingard.se

Vinprovning

På torsdagar kl. 17.00 erbjuder vi er att följa med på en tur genom Flädie Mat & Vingårds terroir och fördjupa er i den filosofi som ligger till grund för vår vinodling och produktion. Vi provar fyra olika viner från vår egen vingård. Pris 195 kr/person.

Boka plats på telefon 046-320 338 eller info@fladiematvingard.se

Sommarcafé

Med start den 3 juli är vårt sommarcafé öppet måndag-fredag 11.00-16.00. Kom och njut av nybakat och god fika i vår trädgård!

Hotellerbjudande under sommaren

Vakna upp med utsikt över vinrankor, kyrktorn och den böljande lundaslätten i vår charmiga och mysiga gårdsmiljö.

I våra 29 smakfullt och ljust inredda hotellrum med pittoreska detaljer som synliga träbjälkar och snedtak sover ni gott och vaknar utvilade. Utanför fönstren breder raderna av våra vinrankor ut sig över slätten. Varför inte börja morgonen med en promenad i vingården eller sommartid ett dopp i poolen?

Under perioden 30 juni-20 augusti erbjuder vi sommarpriser på hotellet. Enkelrum, 950 kr/rum/natt. Dubbelrum, 1095 kr/rum/natt. Familjerum, 1450 kr/rum/natt. Självklart ingår alltid vår goda frukostbuffé.

Boka på 046-320 338 eller info@fladiematvingard.se eller på vår hemsida www.fladiematvingard.se.

Funderar ni på bröllop 2018?

Går ni i giftastankar och letar efter en alldeles unik plats för er bröllopsfest, då har ni hittat rätt!

Här skapar vi tillsammans med er upplevelser som ger oförglömliga minnen. Hos oss finns många olika miljöer som kan utgöra bakgrund till olika former av bröllopsarrangemang. Många brudpar väljer att vigas utomhus i vår grönskande vingård, andra i vår trädgård. Vi erbjuder välkomponerade menyer med kärleksfullt tillagad mat, goda drycker i glasen och personlig service som gör att ni aldrig vill åka härifrån!

Förutom lokalerna hos oss på Flädie Mat & Vingård erbjuder vi även festlokaler på Övedskloster, Örtofta slott samt Agneshill.

Vill ni veta mer om bröllop hos oss? Kontakta oss för mer information och en visning av våra festlokaler på 046-320 338 eller info@fladiematvingard.se.

Konferens i augusti

Ska ni ha kick-off eller uppstartsmöte i augusti? Om ni bokar er övernattningskonferens innan den 1 juli och har ankomst söndag eller måndag erbjuder vi 20 % rabatt på hotellövernattning i samband med er konferens.

Vi erbjuder kreativa konferenslokaler i avskild miljö med utsikt över vinrankor, kyrktorn och den böljande lundaslätten. Oberoende av storleken på ditt arrangemang, seminarium eller konferens har vi lokaler som passar – vi möblerar och utrustar enligt era önskemål och behov. I vår största konferenslokal kan upp till 110 personer samlas i biosittning.

Allt ni behöver för en framgångsrik konferens finns naturligtvis på plats. Wifi, whiteboard, blädderblock, projektor, pennor och block. Skulle ni behöva ytterligare utrustning såsom mikrofoner/myggor eller en ljudanläggning hjälper vi er med att hyra in detta.

 

Uppge bokningskod: AUGUSTI vid bokning

 

Varmt välkomna att möta sommaren hos oss på Flädie Mat & Vingård!


 

Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred.

Tel. 046-320 338. www.fladiematvingard.se  e-post

Följ oss på Facebook!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du anmält dig på vår hemsida.
För att avsluta din prenumeration, klicka här.