Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV NR 7 2017

Sommar, sommar, sommar! Redan midsommar och för de flesta väntar ledighet från vardagens sysslor. Många är också de som springer orientering under sommarmånaderna med O-Ringen och andra flerdagarsarrangemang som stora magneter.

I det här sista nyhetsbrevet inför sommaren finns mycket läsvärt som både handlar om nu och sommaren och annat som väntar i höst.

Västergötlands OF önskar trevlig läsning och trevlig sommar!

Med vänliga hälsningar
Magnus Sundmark


Ungoteket - Ny hemsida och program för nästa säsong

Nu händer allt på en gång i Ungoteket, ledarutbildningen för unga orienterare. Här kan du ta del av den nya hemsidan, nästa års program med valbara datum och sommarens föreningsprojekt.

Läs mer


Häng med på lägret - hemifrån

Du har väl sett att både Konfirmationslägret och O-Camp har/kommer ha daglig rapportering från respektive läger i sina bloggar. Konfabloggen och O-Campbloggen finns här på hemsidan men du kan också följa den via förbundets Facebooksida.

Läs mer


Ungoteket på Lägerturné

Ungoteket har varit på lägerturné och det har bland annat inneburit filminspelning, brainstorming och rekordslagning(!).

Läs mer


Ungdomens 10mila 2017

Den 4-5 augusti är det dags igen. Dags för de magiska dygnen med Ungdomens 10mila. Den här gången arrangeras tävlingen av Ulricehamn och Tranan och första anmälningsstoppet är den 25/6 så är er plan klar är det dags för anmälan!

Läs mer


GM-resa för juniorer och seniorer

I år går Götalandsmästerskapen i Blekinge. På GM tävlar man i sprint, lång och stafett. Till tävlingarna ordnas en resa. Bara att haka på!

Läs mer


Långtidsplan för DM tävlingar 2018-2030 har fastställts


Anmälan till Konfirmationsläger 2018

Västergötlands OF arrangerar tillsammans med Svenska kyrkan i Falköping och SISU Idrottsutbildarna ett konfirmationsläger med inriktning orientering. Nu har anmälan till 2018-års läger öppnats på hemsidan.

Läs mer


Stabilt tävlingsdeltagande under våren


Se här - alla höstens tävlingar!

Under 2017 tar Västergötlands OF ett nytt grepp om tävlingsinformationen. Publikationen "Tävlingar" som vi haft under de senaste två åren för annonsering av tävlingar ersätts i år med en kompakt tävlingsöversikt.

Läs mer


Direktlänkar till tre fantastiska möjligheter för både förening och utövare!

Kommande tävlingar

Juni

Augusti

September


Notiser

Arrangera USM 2020/2021?

Svenska Orienteringsförbundet söker efter SM-arrangörer för 2020/2021 och särskilt för USM. Senast Västergötland hade just USM var 1994. Hög tid för oss alltså!
Kan det vara aktuellt för er förening?

Läs mer


Håll koll på ungdomssidan

Inom kort kommer information om fler ungdomsaktivietet. Uttagning till AXA-stafetten och resan till GM är två att hålla utkik efter!

Info kommer här


O-Ringen i Arvika

Den 22-28 juli är det åter dags för hela orienteringsårets största äventyr O-Ringen. I år är det Arvika i Värmland som bjuder in till arrangemanget och all information du behöver för att delta finns på oringen.se

Läs mer


Sommartider på kansliet

Mitt i juni, sommartider och därmed semestertider. Västergötlands OFs kansli bemannas oregelbundet och tidvis glest under sommaren men vid brådskande ärenden går personalen att nås.

Läs mer


TV4-gruppen sänder orienterings-VM

30 juni inleds VM i Estland. Sverige siktar återigen på att bli bästa nation, och i år kan dramatiken följas i TV4-gruppens kanaler.

Läs mer


IFK Göteborg tog hem Jukola

Tidigare i år vann de Tiomila på hemmaplan – natten till söndag stod IFK Göteborg för ytterligare en suverän prestation när laget sprang hem den första svenska Jukola-segern på 25 år.

Nyhet från svenskorientering.se


Nya kartnormen översatt

Den nya kartnormen har översatts till svenska och finns att ladda ner från SOFTs hemsida.

Läs mer


Sök Idrottslyft från SOFT

Idrottslyftet 2017 går i RF:s riktlinje Idrott hela livet i förening. Här finns lite att tänka på innan ni gör eran ansökan.

Läs mer


Utbildningsutbud


Nya orientering.se

Här hittar du nya Orientering.se

Till orientering.se


Vill du dela nyhetsbrevet?


Dela på Facebook
Dela på Twitter


Kontakt

Västergötlands Orienteringsförbund
www.svenskorientering.se/vastergotland 
magnus.vof@westgotasport.se - 0725-447736

facebooktwitterinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem/kontakt hos oss eller någon orienteringsförening i Västergötland, eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.