Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Till deltagare i Skördefesten på Åland


Nu har vi avslutat Åland Grönskar 2017 och det är fullt fokus på Skördefesten. Frida Clemes är tillbaka på kontoret och kommer b.la. att jobba med uppdatering av hemsidan och vårt medlemsregister membra. I vanlig ordning kommer Frida under sommaren att kontakta er för mer information till hemsidan. Vi behöver ha allt underlag för programblad klart till 31 juli. Frida kontaktar de första gårdarna under denna vecka. Korrekturen för programblad får ni den 7-8 augusti via länk (som vanligt!).


Vi har även en praktikant på Skördefestkontoret under sommaren, Carl Björkman. Carl kommer att vara hos oss ända till slutet av september och ni kommer alldelse säkert att träffa Carl vid tillfälle. 

 

 

Presentation från Carl: 

Mitt namn är Carl och jag är 21 år gammal. Idag studerar jag företagsekonomi i Åbo på Yrkeshögskolan Novia. Jag är på slutrakan av min utbildning och som en del av mina studier ingår praktik som jag nu gör på Skördefestens Vänner r.f. Min praktik kommer att vara i ungefär 4 månader och jag räknar med att vara på Skördefestens Vänner till och med September. Jag är född och uppväxt på Åland och jag tillbringade stora delar av min barndom på landsbygden. Min morfar hade en mjölkgård när jag var liten och jag har alltid haft ett intresse för landsbygden och den åländskan naturen. För övrigt så är jag intresserad av fotboll, piano och e-sports.


STARTMÖTE

Startmöte för Skördefesten hålls den 17 augusti kl 18:00. Startmöte är obligatoriskt för deltagare i Skördefesten. Boka in startmötet i din kalender redan nu. Kan du själv inte delta skicka då en representant från er organisation. 


FÖRSÄLJARE

Påminn gärna era försäljare att anmäla sig till Skördefesten. Anmälan för försäljare är öppen till 31.07. Vi uppdaterar alla anmälda försäljare på hemsidan efterhand så gå gärna in och se att era försäljare finns med. Läs mer om försäljarnas anmälan på denna länk. 


ALKOHOLTILLSTÅND 

Jag vill redan nupåminna alla deltagare som vill sälja alkohol under Skördefesten att söka alkotillstånd i tid. Har du frågor om alkoholservering och tillstånd, hör av dig till ÅMHM, alkoholhandläggare Camilla Nyberg-Selander på telnr. 528 634 eller mailadress camilla.nyberg-selander@amhm.ax.

Det brukar ta ca en månad för ÅMHM att behandla tillståndsansökan. Hoppas ni haft en fin midsommar!

facebookinstagram

Frågor?

Hör av er till Skördefestkontoret: 

liz@skordefest.ax
04573445676

frida@skordefest.ax
04573430622

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.