Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Maxa trailsommaren 2017

Vi utmanar dig att "maxa trailsommaren 2017"! För oss innebär en maxad sommar att känna massvis av glädje, tacksamhet och njutning på härliga pass i vår vackra natur. Att välja ute istället för inne. Att ta vara på det sommaren erbjuder. Ett bad efter löpturen, följt av en god lunch på fina råvaror eller att duka upp frukosten utomhus efter morgonjoggen. Häng med på vår utmaning att skapa dig den trailsommar du allra helst önskar!

#maxatrailsommaren2017 #trailrunningsweden

Emelie Forsberg har förmågan att maxa sin sommar,  ständigt leende. Här vid årspremiären i Skyrunning-serien i Zegama-Aizkorri.
Emelie Forsberg har förmågan att maxa sin sommar, ständigt leende. Här vid årspremiären i Skyrunning-serien i Zegama-Aizkorri.


André Jonsson 22:a på VM i Ultra Trail

Efter 49 km löpning med närmare 3 000 höjdmeter i de italienska bergen i Badia Prataglia, slutade André Jonsson på en fin 22:a plats. Det svenska damhoppet Jennifer Asp tvingades tyvärr bryta loppet på grund av magproblem.

Läs mer


4 spännande lopp för en maxad sommar

Tre dagars äventyr - Icebug Xperience

75 km vandring och trailrunning, vacker natur, salt hav och god mat. Allt detta snyggt paketerat och uppdelat på tre dagar, visst låter det lockande? Icebug Xperience arrangeras 1-3 september och är en utmaning alla klarar av.

Läs mer

Spring i Bockstensmannens marker

Den 22 juni 1936 hittades en manskropp i Bocksten mosse i Rolfstorps socken i Halland. Den 11-åriga pojken som upptäckte liket harvade torvmossen då han plötsligt drog med sig några tygtrasor.

Läs mer

Prestigefull duell att vänta på Amazing Trail

Tisdagen den 20:e juni är det dags för Amazing Trail vid Hellasgården i vackra Nackareservatet. Redan nu byggs förväntningarna upp på loppet som lockar starkare startfält än någonsin. Eller vad sägs om en duell mellan VM-aktuella marathonlöparen David Nilsson samt världsmästaren i sprintorientering, Jonas Leandersson?

Läs mer

Dags att börja springa Jättelångt?

Ultraterrängloppet Jättelångt lockar årligen löpare från hela landet till Roslagens vackra omgivningar. Den 70 km långa banan följer Roslagsleden längs skogsstigar och krokiga grusvägar, genom hagar och utmed havet. Den 17 juni i år är det nionde gången som Jättelångt arrangeras och loppet växer år från år i popularitet bland löparna.

Läs merMotiverad Mustafa älskar löpning

Mustafa Mohamed är en av Sveriges mest framstående löpare genom tiderna. Han slog Anders Gärderuds legendariska rekord på 3 000 meter hinder, en distans där Mustafa tillhörde världseliten under flera år. Läs vår intervju med Mustafa om hans inställning till traillöpning och marathonsatsning.

Läs mer

 


Veckans pass vecka 24

Du vet väl att du kan hämta träningsinspiration från vårt samarbete med running.COACH varje vecka.

Vecka 24 har vår trailcoach Lina Strand tagit fram ett kvalitativt myrpass. Har du inte starka ben sedan tidigare lär du få det nu.

Läs mer

3 Loppberättelser

Gross och Mårtensson snabbast i Trollhättan

Det var i helgen många löpare som samlades för att ta sig an utmaningen med den andra upplagan av Trollhättan City Trail. Den 10,5 km långa banan innefattar både en enastående utsikt men även 1040 trappsteg, något som gör Trollhättans fina kanalområde lite unikt.

Läs mer

Bergman och Svanebo starkast i tuff Sundsvall Trail

Andreas Svanebo Sportsgym SC och Johanna Bergman Öbacka LK imponerade båda stort i premiärupplagan av Sundsvall Trail. I slutändan var de överlägsna vinnare i den mycket tuffa 49 km-banan.

Läs mer

Två nya banrekord i Blekinge River Trail

I helgen arrangerades Blekinge River Trail för andra gången. Det blev både deltagar- och banrekord i det soliga vädret när löparna tog sin an den natursköna banan längs klassiska Mörrumsån.

Läs mer

 


Sveriges bästa traillöpning

Mattias guide till Gotlands bästa traillöpning

 ”Sveriges bästa traillöpning” tar sig till Gotland och får hjälp av Mattias Adman med tips om öns bästa traillöpning. Mattias är en hängiven löpare och initiativtagaren till Facebook-gruppen Gotland trail Run som har över 500 medlemmar. Här avslöjar han sina fem bästa smultronställen för oss som älskar trail.

Läs mer


Följ Amazing Trail live

På tisdag, 20 juni, kan du följa deltagarna i Amazing Trail LIVE under loppet. I alla fall alla de deltagare som kopplar upp sig på RaceOnes app.

Se vilka traillopp som använder RaceONEinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.