Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Välkomna till nya butiken måndag den 3/7.

Gågatan i Ängelholm.


LILLA TIGERN FLYTTAR....

.....men inte så långt! Måndagen den 3/7 flyttar butiken till Storgatan 56A, mitt emot Systembolaget på gågatan här i Ängelholm. Sortimentet kommer att vara det samma med undantag av att den största storleken kommer att vara 128.

Sortimentet kommer också att kompleteras med nya strumpor och underkläder.

 


BOKA TID FÖR INLÄMNING

 Om du vill lämna in kläder behöver du boka tid först. Detta för att jag ska kunna avsätta tid för att ta emot och gå igenom kläderna vid inlämningstillfället. Det är många som vill bli inlämnare och ibland kan det bli lång väntetid om flera inlämnare kommer samtidigt. 


INGEN INLÄMNING v.26 o 27

 P.g.a. flytten så kan jag tyvärr inte ta emot några kläder under vecka 26 och 27. Har ni saker ni vill lämna in så är jag tacksam om ni bokar in en tid innan midsommar.....eller från v.28. 


KONTAKTA LILLA TIGERN

  • Telefon/sms: 0725-426888
  • Mail: info@lillatigern.se
  • Facebook pm

TAS EMOT:

Leksaker

Sommarkläder

Skalplagg

Regnkläder

Gympaskor

Gummistövlar

Sandaler


FACEBOOK

Lilla Tigern är nu uppe i 860 st följare på Facebook. Här lägger jag upp aktuella händelser och varor samt informerar om avvikelser i öppettider. På FB kan du också skicka meddelande till mig.


Webbshop i butiken.

Du vet väl att du kan handla från webbshoppen i butiken? Det finns en dator i butiken där du kan välja ut vad du vill ha, sedan hämtar jag fram varorna så du kan titta och handla på plats. 


Öppettider:   mån-fre 11-18     lör 10-14

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter