Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Öppettider i ROW-Butiken

Samtliga produkter finns att beskåda i lugn och ro i vår Stockholmsbutik. 

Öppettider 

mon - tor : kl 10 - 18
fre kl : 10 - 15

Du kan beställa i webbshoppen eller kontakta oss direkt om du har frågor eller funderingar angående rodd.

VÄLKOMMEN !!!


Nykomling

Ny leverantör för vikbara vagnar!

Vi har testat, ändrat och anpassat och nu är vi riktigt nöjda! Vagnarna kommer från en exklusiv Tysk leverantör och lyser kvalitet....

Byggd helt i aluminium med detaljer i rostfritt. Snabbt att plocka isär till ett litet paket. Lika snabb att få ihop den igen. Läs mer här.


facebook

RODDnytt - maj 2017

Demodagarna har nu kommit igång. Även vår nya webbsida samt webbshop har smygit igång.

Vi på ROW tycker om PROVA-PÅ-DAGAR. Kunderna får möjligheten att testa båtarna och dem flesta får för första gången uppleva rodd i en utriggad roddbåt med rullsäte. Det är en fantastisk upplevelse. Nästan alla som har tagit några perfekta årtag blir direkt beroende och vi behöver knappt förklara fördelarna med våra unika båtar.

Plats,  datum och tid för PROVA- PÅ-DAGARNA finns på vår nya webbsida och webbshop. Har du inte varit där ännu är det förmodligen dags för ett besök på row.se

Kommande dagarna har vi provrodd på Sveriges saltaste roddklubb, Göteborgs Roddförening. Vi är på plats: onsdag 31 maj mellan 16.00 och 18.30 ch på torsdag 1 juni mellan 11.30 och 18.00. Mer information om klubben hittar du här

Välkommen förbi och du kan välja mellan LiteRace, LiteSport, LiteRace, ROW Scull eller ROW eXplorer..


Komma i form eller roddäventyr?

Enkelheten att transportera öppnar nya möjligheter med Liteboat

Vill du komma i form, förbättra konditionen eller planerar du ditt roddäventyr?

Det är ännu inte för sent för säsongen. En motions- eller träningsbåt från Franska Liteboat är enkel att transportera och hantera på biltaket. Den enkla LiteSport finns även i dubbelt utförande. LiteRiver är perfekt för skyddade vikar eller sjöar och årets nykomling LiteRace är en sportigare kustroddbåt.  

Bland våra Svensktillverkade båtar är det ROW eXplorer 4,6 som är perfekt för familjen och sommarstugan då man kan vara flera i båten. Självlänsande ROW Scull är optimalt för rodd i öppet och oskyddat vatten. För riktiga roddexpeditioner är den beprövade ROW VagaBond 4,7 oslagbar. 

Produktionen börjar att komma ikapp årets beställningar och leveranstider på vissa modeller är snart obefintliga.

Hör av dig eller kom förbi butiken så kan vi diskutera dina förväntningar och önskemål.

Vi håller på att utöka möjligheterna för att prova våra båtar. Delvis i form av en " Nordic ROWing Road Trip" men även med flera fasta tider och tillfällen.

Är du intresserad av att prova en båt (eller flera) och vill veta när och var, kan du anmäla ditt intresse här - eller ring oss på 070-5821070.Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.