Klara, färdiga, GÅ!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 10 - 2017

Hej ##firstname##

Jag skriver detta nyhetsbrev i ett sommarvarmt Barcelona, men du behöver inte vara avundsjuk för jag har faktiskt jobbat intensivt under 7 dagar på en feldenkraisutbildning här. Det har varit lite i varmaste laget eftersom rummet vi varit i saknade luftkonditionering och temperaturen var oftast över 30 grader. Men det var väldigt trevligt ändå och nu ska jag njuta och turista några dagar. 

Från och med Torsdag 1 juni är vi tillbaka i Malmö och tar emot för individuella lektioner som vanligt större delen av sommaren.

Måndags feldenkrais
Måndagen 5 juni gör jag ett nytt inhopp och undervisar en ”Medvetenhet genom rörelse” lektion på KFUM Malmö 17:30.  Temat denna gång blir fötter och stående. Mera info hittar du här. Hjärtligt välkommen.

Löpning och gång i sommar
Vi hoppas på en skön sommar och mycket tid i naturen. Och vad är bättre än att promenera eller springa i naturen. Därför erbjuder vi följade i sommar.

Minikurser: "Den medvetne löparen" tre onsdagar i juni (7, 14 och 21) träffas vi på Tallriken i Pildammsparken, Malmö 18:00 - ca 19:30. Lite feldenkraisövningar, löpteknik och så avslutar vi med en kort löptur, om du vill så gör vi allt barfota. Det kan eventuellt bli några fler gånger i sommar så håll ögonen öppna.

Klara, färdiga, GÅ. heter kursen som fokuserar på hur vi, går, står och springer. Denna kurs hålls 2 - 3 september i Limhamn. Anmäl dig redan nu för att vara säker på plats. 

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
info@feldengood.se
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.