Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Cheerinfo 17,

2017

Nu är det äntligen daxs!

RM/SM som så många har väntat på är äntligen här!

I ett fortsatt arbete för att sprida vår sport vill vi samla oss under några gemensam #hashta gs nu under RM/SM. Genom att ni nu använder dessa kan vi gemensamt visa hur stora vi är och hur många som är engagerade i vår sport! Ni hittar mer info om dessa # nedan.

Förra helgen var det ju RIM som ni alla vet och där var Katrin och Anna och gjorde en fantastisk presentation! Ni kan se den här! Vi blev inte inröstade i RF, men det blev inget annat förbund som sökte heller vilket självklart var tråkigt. Nu får vi gemensamt ladda och arbeta för ett annat beslut inför nästa RIM. Bla genom det jag nämnde innan, använda gemensamma #!

Jag vet att ni alla nu har eller skall påbörja er resa upp mot Luleå och jag önskar er alla en säker resa. Jag vet också efter att ha pratat med arrangören att de jobbar på högtryck för att ni skall få en fantastisk upplevelse där uppe.

Tyvärr kommer jag själv inte vara på plats där jag som idrottsförälder själv måste stötta och vara med min son på fotbollscup i Skåne.

Jag kommer dock följa er alla på så många sätt jag bara och hålla alla tummar och tår för att ni, och era aktiva skall få skina på mattan och få visa upp allt de laddat, tränat och kämpat för under denna tävlingssång! Kom ihåg att vi skall ha kul och vi skall stötta varandra!

STORT LYCKA TILL ER ALLA!

Tjipp och hej Kia

 För att visa hur stor vår sport är och samlas under några gemensamma hastas kommer här de hastags vi vill att ni alla använder nu.

#svenskcheerleading

#swedencheer

#svenskidrott 

Samt inför denna tävling också

#cheerrmsm

 


Rapport från Riksidrottsmötet

Riksidrottsmötet i Karlstad 2017 ägde rum i Karlstad den 19-20 maj.

Våra representanter på plats var:

Anna Sandström - Styrelseledamot
Katrin Chieux - suppleant i styrelsen

Katrin gjorde en fantastisk presentation under mötet. Har ni missat den finns den här!


Cheerleadingen i media just nu!

Media i bland annat Norrbotten uppmärksammar RM och SM i Cheerleading 2017 som arrangeras i Luleå och Luleå Energi Arena den 27-28 maj.

Senast RM & SM arrangerades i Luleå var 2005 och dessförinnan, året innan svensk cheerleading fick SM status på internationellt kvalificerande klasser, RM 1998.

Artikel i Norrländska Socialdemokrater

P4 Norrbottens Radio

Vill ni se fler så titta in på vår FB sida där vi under dagarna kommer lägga ut all som rapporteras och visas i Media. Därifrån kan ni sen dela och gilla och på så sätt också hjälpa till och sprida och visa hur stor vår sport i Sverige är.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.