Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? .Se det i webbläsaren


Över 50 nya mulberry blommor!

Äkta mullberry rosor till scrapbooking, korttillverkning, pyssel och hobby. Underbara, detaljerade blommor och blad i mängder av färger och modeller. Stort utbud och hög kvalitet till riktigt låga priser!

Curly rosor i rött, rosa, vitt och creme. Från 14 kr per bukett.

Gult och vitt, en av våra egna färgkombinationer, endast hos Kristinas Scrapbooking! Perfekt till student!

Knoppar i 9 olika färger, 10-pack, från 6 kr per bukett.

Florella Flowers

Vackra handgjorda pappersblommor av mulberry. Perfekt till dig som gör album, eftersom blommorna är platta och syrafria.

 

Finns i 7 olika färger.

26 kr per förp.

Bröllop i sommar?

Ska du gifta dig i sommar, eller ska du gå på bröllop? Oavsett vilket, har vi materialet du behöver för det lilla extra! Mängder av inspiration i vår kategori "Bröllop".

Har du vackra bröllopsfoton liggande? Varför inte passa på att införskaffa ett bröllopsalbum till semestern och få ordning på dina bröllopsbilder?

40 st underbara, prisvärda band för scrapbooking med detaljer utöver det vanliga!

Att skapa med vackra band är som balsam för själen! Vi har fått hem nya pärlband, och exklusiva band med bl.a rosor, satin och organza, blandat med rhinestones och pearls. För pris, mått, fler färger och modeller, se nyhetskategorin vecka 20 i butiken.

Över 80 nya stämplar och dies!

Rörliga Stämpel-set till scrapbooking kort!

Så läckert, med rörliga stämpelmotiv på ditt scrapbooking kort! "Uchi's Design Animation" är en stor nyhet hos oss, där clearstamps-motivet rör sig när du drar i en tag eller flärp på kortet. Med hjälp av ett ark animation grid (medföljer i setet) kan du enkelt skapa rörliga stämpelmotiv! Välj mellan olika clearstamps-set i butiken, 199 kr per set.

Nyheter! My Favorite Things - Rörliga delar på scrapbookingkort med "slide"!

Spin & Slide-kort blir mer och mer populärt, och det förstår vi! Det är ju så roligt att skapa, och roligt för mottagaren av kortet, som får en extra liten överraskning när motivet åker kana över kortet! Finns i olika delar och banor. Motiven fästs på "Slider Elements", små vita kuddar.

För pris, se olika modeller och set i butiken.

Roliga och vackra dies från Dovecraft för endast 39 kr / st!

Välj mellan 15 olika motiv! Fler modeller finns i butiken!

Populära stämpel- och dies nyheter från Lawn Fawn!

Härliga nyheter från Lawn Fawn, perfekt till sommarens alla kort och alster! Lawn Fawn har detaljerade och välgenomtänkta clearstamps, och många av stämplarna går att stansa ut med matchande dies (köpes separat).

Välj mellan 40 olika modeller

Stämpelnyheter från 49 and Market

49 and market gör inte bara mysiga shabby chic-papper och döläckra blommor, utan även stämplar! Snygga bakgrunder, tänkvärda texter eller välmålade blommor till bl.a. mixed media och handgjorda kort.

Fälj mellan flera olika modeller, från 79 kr.

Stämpelnyheter från IndigoBlu

Stämpeltillverkaren IndigoBlu från Storbrittannien har en fantasifull design, full av spännande detaljer att upptäcka. Ofta gör sig stämpelmotiven bra som silhuetter mot egengjorda bakgrunder.

Stämplar i olika storlekar från IndigoBlue från 119 kr.

Här kan du göra riktiga klipp på billiga pyssel- och scrapbookingprodukter! Många av varorna är utgående och kommer inte igen. Vi uppdaterar REA-kategorin varje vecka, så kika gärna in då och då för att få tag i prissänkta godbitar!

Prova på Fleur Chalky Paint Spray!

ToDo Fleur Paint Spray är en snabbtorkande, mycket täckande färg utan lukt! Färgen ger en mjuk, matt finish, chalky look, som man efterpolerar med vax eller lackar. Lacken finns i 3 olika utföranden: Matt, satin och glossy. Med ToDo Fleur kan du måla på allt: trä, plåt, plast, terrakotta, tyg, betong, järn, glas, papp m.m. Förarbetet är minimalt beroende på underlaget. Bara sikta, och spraya!

Dags att ge utemöblerna ett lyft? Passa på att prova Chalky-färg!

Det närmar sig..

Visste du att Kristinas Scrapbooking har ett brett sortiment av dukning för bland annat konfirmation och student?

Duka i blått till studenten!

Bli Guldkund hos Kristinas Scrapbooking och få 10% rabatt
på hela vårt sortiment under ett års tid!


facebooktwitterinstagrampinterest

Följ oss på sociala medier för att inte missa fler nyheter!

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel/felskrivningar i nyhetsbrevet!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.