Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Yinyoga och kundaliniyoga i juni!

Stärk kroppen och varva ner inför en ny skön sommar! Tre korta kurser startar nu i maj och juni på Göteborgs Kundaliniyogacenter – och DU är varmt välkommen!

Medicinsk yoga 3 måndagar »
Yinyoga 3 torsdagar »
Kundaliniyoga med gongavslappning 5 onsdagar »

 

Divine Dance – rörelseglädje för alla!

Släpp loss och få kontakt med din unika inre rytm och flödande energi! Öppna upp för rörelseglädje utan prestationskrav!

Att dansa är något som alla mår bra av: kvinnor och män, unga och äldre, stela och viga, nybörjare och erfarna. Dans kan hjälpa dig att bli avslappnad och fokusera på det positiva och friska i dig, att inte fastna i gamla mönster utan öppnas till nya perspektiv och möjligheter. Lärare: Natalia Eng.Avgift: 200 kr.

Tid: Söndag 28 maj 16.00-17.30, ca.
Läs mer och anmäl dig! »

 

Lär dig spela Gong med Adam – 10-11 juni 2017!

Vill du lära dig att spela gong för att kunna spela i samband med yogaklasser eller leda egna Gongbad?

Helgen 10-11 juni kan du påbörja en utbildning till Gongmästare! Adam Svensson och Jimmy Andersson ger en gongintroduktion och uppstart hos oss på Göteborgs Kundaliniyogacenter. Du kan välja att gå enbart denna helg eller att fortsätta i en eller två terminer.
Läs mer: Gongutbildning 10-11 juni »

På bilden syns Adam Svensson tillsammans med Kerstin Harringer, vår egen Gongmästare, som lärt sig spela av Adam.

Meditation med Gong – lörd 3 juni

Kom och upplev meditationens kraft, förstärkt med Gong och shamansk trumma. Efter en lång meditation följer en inre resa med trummans och gongens hjälp. Vi bygger upp en gemensam energi som gör upplevelserna mera kraftfulla.
Lärare:Natalia Eng.
Tid: Lördag 3 juni kl 17.15-19.00.
Avgift: 250 kr.

Läs mer »

Breathwalk® – söndag 4 juni

Lär dig djupandas medan du promenerar i ljuvligt blommande Azaleadalen! Breathwalk är en gående form av kundaliniyoga som erbjuder tekniker för att träna upp din andning, din närvaro och din koncentrationsförmåga.

Tid: Söndag 4 juni kl 13.00-14.30. 
Avgift: 100 kronor.

Läs mer »

Aquarian Sadhana 4 juni

Aquarian Sadhana består av ett yogapass som följs av en timmes mantrameditationer. Det är något alldeles speciellt att arbeta med sig själv på det här viset i en grupp tidigt på morgonen. Natalia Eng/Jansevac Kaur leder.

Tid: Söndag 4 juni kl 06.00-ca 08.45.
Avgift: Frivillig.

Läs mer »

 

Summer Solstice Celebration – söndag 18 juni

Var med och fira sommarsolståndet!

Vi gör en lång mantrameditation för att hälsa solen både inom oss och på himlen. Du har chansen att gå djupt i ditt undermedvetna, bearbeta det som kan behöva bearbetas och skapa utrymme för och välkomna nya möjligheter i ditt liv. Under meditationen kommer levande violinspel att hjälpa dig att skapa värme i hjärtat och tända ljus i själen.

Tid: söndag 18 juni 16.00-19.00
Avgift: 350 kronor, fika med yogite och ekologisk frukt ingår.
Lärare:Natalia Eng, internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och yogaterapeut.
Violin: Jonas Liljeström. 
Läs mer »

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.