Nyhetsbrev för maj! Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV MAJ 2017


ANMÄLAN TILL HÖSTTERMINEN

På onsdag den 31 maj klockan 12:00 släpps platserna till alla höstens kurser för nuvarande medlemmar!

Platserna för nya medlemmar öppnar den 7 juni.

Kurserna för hösten finns redan nu upplagda på bokningssidan under "Vår verksamhet" och sedan under olika kategorier i "Nivåer & Aktiviteter" när man loggat in, så att tider, platser med mera kan ses men inte bokas.

 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BOKNINGSSIDAN


SIMSKOLA I SOMMAR

Platser kvar till Spårvägens populära sommarsimskolor!

Sommarsimskolorna kommer att hållas mellan vecka 23-33, och går i tvåveckorsperioder med 8-10 träningar. Vecka 23-24 kommer simskolan hållas inomhus.

Nivåer: Baddaren-Medley

Pris: 850–995 kr + medlemsavgift

Klicka här för att komma till anmälan!

Notera att rabbatkoderna för Svenska bostäder och Familje bostäder endast gäller medlemmar som är folkbokförda på en adress där ni är hyr en lägenhet av Svenska bostäder eller familjebostäder. Ej berättigad användade av rabbatkoden gör att rabbatkodens värde faktueras i efterhand.


SIMIADEN FINAL

Helgen den 20-21 maj ställde Spårvägen upp med en trupp på 20 simmare i Vårsimiaden Regionsfinal. Stockholmsregionen bjöd på mycket tuff konkurrens men Spårvägen simmade hem många personliga rekord och utmärkte sig lite extra i lagkapperna där simmarna placerade sig högt trots hårt mostånd från äldre simmare! Närmst prispallen var Nova Morota (3st fjärde platser) och Einar Styrman (med en 5e plats). Grymt jobbat gänget!


VÄLKOMMEN TILLBAKA TOMAS

Spårvägen Simförening är glada att presentera en ny medarbetare - Tomas Wikland. Tomas kommer närmast från en anställning på Eriksdalsbadet där han varit ansvarig för all simskola, han har även jobbat ideellt som tränare i Järfälla Simsällskap.

Tomas har ett Spårvägen-hjärta, han har lärt sig simma i föreningen, varit tränare och tidigare även varit anställd hos oss. Tomas börjar i mitten av augusti, det ser vi fram emot!

Välkommen tillbaka Tomas! 

TREVLIG SOMMAR!


VUXENSIM I SOMMAR

Är du som vuxen sugen på att simma i sommar? Nu har du möjlighet att simma i juni! De kurser som kommer att hållas är Öppet vatten och Swimrun, Läs mer och boka in dig här!


TACK OCH HEJDÅ!

Efter flera år som tävlingssimmare, ideell tränare samt en tids fast anställning hos Spårvägen säger jag nu hejdå till klubben men hoppas på att det inte är sista gången som verksam i föreningen! Tackar alla otroliga simmare, föräldrar och kollegor jag haft genom åren, och önskar alla lycka till,

Mvh Erika Gardelin


POSTKODLOTTERIET

Som enda förening i Sverige har Spårvägen Simförening fått möjlighet att tjäna in pengar till klubben genom att ingå ett samarbete med Postkodlotteriet. Samarbetet innebär att man till samma ordinarie pris kan gå med i Postkodlotteriet och för varje ny prenumenant får Spårvägen Simförening 400:-.Läs mer om hur det går till här


2020-SUPPORTER

Nu kan du som privatperson eller företag vara med och stödja simkunnighet och simidrotten. För 2 020kr per år blir du 2020-supporter och får därmed:

  • exponering på vår hemsida samt nyhetsbrev
  • inbjudan till träffar med 2020-klubben

Läs mer och bli 2020-supporter här


DINA MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem i klubben har du 10 % rabatt hos våra sam-arbetspartners Swimshop och Tjernström Kiropraktik. Ange att du är medlem i föreningen vid din beställning för att utnyttja medlemsrabatten.


JOBBA EXTRA SOM SIMTRÄNARE

Vi söker ungdomar mellan 15-20 år som vill ha ett socialt och roligt extrajobb på kvällar och helger. För mer info klicka här


Följ oss på
Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


Våra samarbetspartners

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.