Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev maj

Utmärkelser

Vill du uppmärksamma särskilda insatser som någon i din förening har gjort? Då kanske personen kan tilldelas en av Stockholms Ishockeyförbunds utmärkelser. Det finns fyra olika priser som föreningarna kan ansöka om att få dela ut till en föreningsledare eller person som varit verksam länge inom föreningen.

Kriterierna för utdelning hittar du i själva regelverket för utmärkelser. Ansök på denna blankett: Ansökan om utmärkelse


Tränarutbildningar 2017-2018

Nu är höstens tränarutbildningar öppna för anmälan. Säkra upp din plats redan innan sommaren. Om du är osäker på vilken utbildning du ska gå kan du läsa mer på Hockeyakademin eller prata med utbildningsansvarig i din förening.

Du hittar höstens kurser och anmäler dig här: Utbildningar 2017-2018

Inbjudan till seriespel 2017/2018

För de regionala serierna division 2-3 och juniorserierna samt distriktsserierna division 4-5, är nu anmälan till seriespel öppen.

Inbjudan har skickats direkt till föreningarna med information om kommande säsong. Anmälan till seriespel för serierna nämnda ovan är öppen till den 31 maj.

Har din förening inte fått inbjudan, eller om du har andra frågor om senior och juniorserierna, kontakta Peter Andersson peter.andersson@stockholmhockey.se

Inbjudan till seriespel i Stockholm Hockey Cup 2017/2018 kommer att skickas ut i samband med att de nya seriebestämmelserna och spelformerna är klara, i början av nästa vecka.

Mer info om seriebestämmelserna kommer då också att finnas på vår hemsida.
Den preliminära serieanmälan till Stockholm Hockey Cup är öppen till den 2 juni.

Vid frågor om ungdomsishockey Stockholm Hockey Cup, kontakta Simon Parkman simon.parkman@stockholmhockey.se


Påminnelse årsmöte 14 juni

Den 14 juni kl. 18.30 håller Stockholms Ishockeyförbund sitt årsmöte i Folkets Hus Solna. Från kl. 18 kommer kaffe och smörgås att serveras. Inbjudan och fullmakt har skickats ut till föreningarna i Stockholm. Sista datum att anmäla sig och skicka in fullmakt är 25 maj.

Föreningar kan skicka max två deltagare och det är obligatoriskt att ha med sig fullmakt för att kunna utöva föreningens rösträtt.


Viktiga datum och sprid vårat nyhetsbrev

31 maj
Sista datum för serieanmälan division 2-5, damettan, juniorserier.

2 juni
Sista datum för serieanmälan ungdomsserier Stockholm Hockey Cup.

14 juni
Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte. Sista anmälningsdag 25 maj.

Sprid gärna vårt nyhetsbrev till din förenings medlemmar så att de inte missar vad som är på gång inom "Stockholmshockeyn".

Det går också att teckna upp sig för att prenumerera på nyhetsbrevet här: Jag vill ha Stockholms Ishockeyförbunds nyhetsbrev


Stockholms Ishockeyförbund finns nu på Instagram!

facebookyoutubeinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.