Problem med att läsa detta brev? Öppna i webbläsaren.

2017-05-26

EVY uppdaterar sitt marknadsmaterial


Äntligen skiner solen och solskyddet ska inhandlas inför sommarens äventyr. Se gärna över era hemsidor och uppdatera med nya bilder, nyheter och nytagna videos.

I våras gjorde vi en fotografering i Sydafrika och har många fina bilder som vi kan dela med oss av vid förfrågan. 

Här nedan kan ni hämta bilder, videos och informationsmaterial som ni behöver till er hemsida, skyltning eller nyhetsbrev. www.evytechnology.com/sv/press/

Vår önskan är att alla ser över och uppdaterar EVYs produkttexter. Här nedan kan ni hämta och kopiera in de texter som ni behöver.


Sol och solskydd väcker alltid frågor, hänvisa till de vanligaste frågor och svar på hemsidan www.evytechnology.com/sv/faq/


Under pressclippings på EVYs hemsida lägger vi regelbundet upp senaste pressklippen

Följ oss gärna på Facebook och Instagram

facebookinstagram

Villkor vid beställning

Produkterna är paketerade i set med 6st, förutom nyheten Daily UV Face som har 12st i varje set. Beställning av mindre än 24 produkter eller vid brutna förpackningar fakturerar vi en hanteringsavgift på 70 kr. Gratis frakt vid ordrar över 48 produkter.

Kom i håg att hållbarheten på EVY är mycket lång. Utgångsdatum är just nu 2019 och 2020, så inget problem att ha några extra på lager.

Vid Beställning av produkter vänligen maila evy.order@dc-syd.se


Om EVY TECHNOLOGY

EVY är en svensk medicinteknisk solskyddsserie som grundades år 1999. EVYs produkter bygger på en patenterad formula som fördelas i hela det översta hudlagret och ger ett långvarigt skydd som sitter kvar vid bad, svettning och andra påfrestningar i upp till 6 timmar. Produkterna är fria från konserveringsmedel, alkohol, nanopartiklar och parfymer. 

År 2012, 2014 och 2016 fick EVY Bäst i test på den oberoende testsidan bästitest.se och Vitiligoförbundet har utsett EVY TECHNOLOGY till det säkraste solskyddet på marknaden för deras medlemmar.

Ni är välkomna att använda bästitest.se loggan på era hemsidor.  


Kontakt:

 Margret Pinto
info@evytechnology.com
Tel: +46 (0) 735 680 766 

Press: Erika Tapper
erika@eticastockholm.se
Tel: +46 (0) 762 357 590

 

 www.evytechnology.com