Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Var springer du i sommar?

Vi är redan i mitten av maj och sommaren närmar sig med stormsteg. Visst planerar du, liksom vi, att fylla den med traillöpning i härliga miljöer? På Trailrunning Sweden hittar du massor av inspiration för din trailsommar. Spännande lopp, träningsläger, resor och utmaningar, eller varför inte testa världens största orienteringsäventyr, O-Ringen, som en ny utmaning.


Salming ny partner till våra trailresor

Trailrunning Swedens löparresor för säsongen 2017 är eftertraktade. Nu hoppar även Salming Running på tåget till våra traildestinationer och blir en ny samarbetspartner på våra resor.

Läs mer här

Fem tips inför trailrundan

Är du en van traillöpare eller kanske en nyfiken nybörjare. Oavsett din träningsbakgrund har vi alla saker att utveckla. Idag ger vi dig fem tips att ta med dig ut på trailrundan. 

Läs mer här


Vinn bluetooth högtalare och lättviktsryggsäck från Sportlala.se

Tillsammans med Sportlala.se anordnar vi under kommande två veckor en tävling där du som deltar har chans att vinna kanonfina priser! Eller vad sägs om en bluetooth högtalare från Kitsound och lättviktsryggsäck på 20 liter från Nomad?

Tävla härLängre, tuffare och trevligare – flera nyheter i Trailvarvet

När Göteborgsvarvet bjuder in till den andra upplagan av Trailvarvet är det flera nyheter om väntar löparna gentemot premiären ifjol. Banan blir 1 km längre, mer kuperad och går på mindre skogsstigar än tidigare.

Läs mer

Go off trail – O-Ringen Challenge

Löpning i skogsterräng över höjder, mossar, bäckar. Längs med stigar och ängsmarker. Kanske tar du ibland med dig en karta för att hitta nya rundor att utforska? Då är steget till orientering nära. Testa O-Ringen i sommar!

Läs mer


Veckans pass vecka 19

Du vet väl att du kan hämta träningsinspiration från vårt samarbete med running.COACH varje vecka.

Vecka 19 har vår trailcoach Lina Strand knåpat ihop ett intervallpass där slumpen avgör tiden på intervallen.

Läs mer


Följ Kolmårdstrailen live

Imorgon, lördag 13 maj, kan du följa deltagarna i Kolmårdstrailen LIVE under loppet. I alla fall alla de deltgarna som kopplar upp sig på RaceOnes app.

Se vilka traillopp som använder RaceONE


Sveriges bästa traillöpning

Miranda tipsar om Stockholms bästa traillöpning

”Sveriges bästa traillöpning” tar sig till Stockholm och får hjälp av Miranda Kvist med tips om huvudstadens bästa traillöpning. Miranda är VD för framgångsrika Team Nordic Trail som anordnar löpargrupper över hela Sverige och löparresor runt om i världen.

Läs mer

Annica Gustavsson - Sörmlandsexpert med hjärta för löpning

”Sveriges bästa traillöpning” tar sig till Södermanland och får hjälp av Annica Gustafsson med tips om landskapets bästa traillöpning. Här delar hon frikostigt med sig av sina absoluta smultronställen.

Läs mer här


Tips på sommarloppinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.