Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vilka dagar har Strykfritt AB stängt under våren och sommaren?


 

Hej ##firstname## ##lastname##

 

Vilka dagar har Strykfritt AB stängt under våren och sommaren?

 

Tänk på att när vi har stängt så utförs normalt ingen städning alls. Det kan förekomma att en del personal vill jobba under helgdagarna och då kommer vi gärna över till kunderna. Detta gäller dock endast om kundens ordinarie städerska vill jobba och kunden hör av sig minst två veckor innan städtillfället till oss. Vill man ha städningar under juli gäller det att höra av sig senast den 30 maj.

 

Under juli har Strykfritt AB stängt men det kan vara en del personal på plats och vikarier kan även finnas. Alla kunder kan se hela juli som en månad där städabonnemanget är fryst och inga avbokningar behöver göras i kundernas hemstädning.

 

Känner du att du behöver hjälp under juli månad gäller det för dig som kund att höra dig till din arbetsledare senast den 30 maj så vi kan planera in eventuella städningar under juli månad. Vi hjälper gärna er om möjligheten finns men tänk på att vi försöker lägga all ledighet under juli både för kunder och anställda så vi slipper avbrott under resterande året och hoppas på överseende om trots önskemål om städninng i juli från er sida, detta uteblir.

 

Det här dagarna kan du som kund troligtvis inte få hjälp med din hemstädning då vi har stängt.

 

Maj/Juni

  • Kristi himmelfärdsdag 25 maj, torsdag
  • Nationaldagen 6 juni, tisdag
  • Midsommarafton 23 juni, fredag
  • Midsommardagen 24 juni, lördag

 

Juli

  • Sommarledighet - Sista städdag fredag 30 juni. Stängt från lördagen 1 juli t.o.m måndag 31 juli. Här har alla kunder sina städabonnemang frysta (behöver inte använda sina avbokningar). Städning utförs bara till privatkunder som hört av sig innan 31 maj och bett få städning under juli och städpersonal finns att tillgå - ingen sådan garanti finns dock.

 

Augusti

  • Städstart alla kunder tisdag 1 augusti. Observera att vi då har vecka 31 och alla kunder (varannan vecka kunder) som har städhjälp ojämna veckor får sin städstart här. Kom ihåg att veckoindelningen består under hela året för alla kunder!

  

Ha en solig vår och ett trevligt sommaruppehåll!

 

Och ja, våren kommer även om det kanske inte ser ut så den här veckan ;-)..

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.