Klara, färdiga, GÅ!

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Feldengoods nyhetsbrev nr 9 - 2017

Hej ##firstname##

Jag sitter och skriver detta nyhetsbrev i den lilla orten Skeppsgården söder om Valdemarsvik. Vädret är fantastiskt och jag tittar ut över vattnet. Befinner mig på http://www.livingfood.nu/ och lär mig en massa om konceptet levande föda. Fantastiskt givande och något jag varmt kan rekommendera. Maten är god och ger en massa energi, väldigt vackert och lugnt.

Innan dess hade jag glädjen att hålla en helgkurs med titeln ”Allt hänger samman” i det vackra Gustavsberg. Vill tacka alla deltagare för en givande helg.

Nästa vecka är det ”back to normal”, både Inger och jag ger en hel del individuella lektioner och på måndagen gör jag ett inhopp och undervisar en ”Medvetenhet genom rörelse” lektion på KFUM Malmö 17:30. Hjärtligt välkommen om du har lust. Temat blir upp och ner. Mera info om plats och tid hittar du här: http://www.moshemoshe.com/

Vi kommer att ha öppet för individuella lektioner fram till 16/5 sedan håller vi stängt 2 veckor eftersom jag är i Barcelona och undervisar på en Feldenkraisutbildning där. https://www.feldenkrais-institute.com/event/barcelona-1/

Är hemma igen 1/6. Hör av dig om du vill boka tid för en lektion. Vi kommer att vara tillgängliga större delen av sommaren för individuella lektioner.

Måndagen den 5/6 kommer jag också att undervisa en lektion på KFUM i Malmö. Temat för denna lektion blir en trevlig överraskning.

Sedan föra nyhetsbrevet har hemsidan uppdaterats med två nya kurser, en fortbildning för feldenkraispedagoger 30/8 – 1/9 och en helgkurs där alla är välkomna 2 – 3 september. Båda kurserna har gången som tema och hålls på Limhamns folkets hus. Välkomna.

Det kommer mera info om höstens program längre fram.    

 Det var allt för denna gång. Dela gärna nyhetsbrevet med dina vänner!
Följ oss på facebook där vi lägger ut info varje vecka.
Hälsnigar Göran
info@feldengood.se
www.feldengood.se
https://www.facebook.com/Feldengood

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.