SPÄNNande tider 3: Juni 2017

FRILUFTSLIV

Varmt och skönt och tid för friluftsaktiviteter. I vårt produktsegment ADVENTURE hittar du produkter som underlättar vid lastning och surrning av din utrustning. I vår storsäljare bagagestropp och spännbandset har du inte mindre än 8 st. bagagestroppar och 2 st. spännband - allt packat i en smidig förvaringshink.

>> Läs mer


LASTA SÄKERT I SOMMAR

Tänk på att lasta säkert när du ger dig ut på vägarna i sommar. Säkra lasten på bästa vis med Fastys spännremmar och spännband.

 

 


SOMMARTIDER = MOTORCYKELTIDER

Lasta säkert med FASTY BIKE!

FASTY BIKE använder du för att lastsäkra ditt fordon vid transport. Använd BIKE både vid lastning på släpkärra eller för att förankra i bussen på bästa sätt.

Enkelt - säkert och snyggt!

 

>> Läs mer


HÄNG UPP KAJAKEN I TAKET

FASTY boxlift gör det möjligt att förvara större saker, exempelvis takboxen, kajaken eller surfingbrädan i garagetaket.

Förpackningen med FASTY boxlift innehåller en hänganordning som enkelt monteras i taket direkt ovanför bilen. Enkelt kan man sedan ensam lossa och höja upp eller sänka ner lasten från/till bilen.

>> Läs mer


SOMMARLEDIGT

Även vi behöver lite sommarledigt och har stängt under veckorna 29-30 (17-28 juli). Under denna tid kan gods ej levereras eller mottagas.

 

Vi önskar er alla en underbar sommar!


facebookhomepageyoutubegooglepluslinkedin

Du får detta utskick för att du är en kund eller kontakt till oss. Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss! 

 

FASTY AB - Terassvägen 1 - 334 33 Anderstorp - Tel. 0371-178 80 - info@fasty.se -  www.fasty.se