Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Medlemsmöte 31 maj klockan 19.00

Varmt välkommen på medlemsmöte! Vid detta tillfälle kommer vi att hjälpas åt med städning inne och utomhus samt motering av nya skåp. 

En viktigt punkt på dagordningen detta möte är val av inköp av ny matta till vår inomhushall. Kom och tyck till!

Vi bjuder på korv med bröd.


Häng med på våra hundpromenader

Inofficiell Lydnadstävling startklass 17 maj

Onsdag den 17 maj klockan 18.00 är det inoff. Lydnadstävling i startklass på klubben. Kom och heja på dina klubbkompisar och ta en fika. Ett utmärkt tillfälle för dig som vill se hur en lydnadstävling går till. 


Grattis!

Klubben har nu fått en certifierad Nosework instruktör. Vi säger grattis till Emelie Hörman som utbildad sig under vintern. Nya kuser i Nosework kommer att starta till hösten. Håll utkik på hemsidan och facebook. 

Sommarläger

Helgen 30 juni till 2 juli är det läger på klubben. Det finns platser kvar i följande träningsgrupper: Agility, Nosework, Spår och sök. 

All info om lägret hittar du på vår hemsida


Instruktörsmöte

Lördag den 13 maj har vi instruktörsmöte på klubben och kommer då att planera för nya kurser. Vi tar tacksamt emot dina önskemål om kurser el aktiviteter. Maila dina önskemål till Emelie Hörman


Nu har vi skaffat swish

Nu kan du som villl tex betala ditt fika eller kursavgift med swish. Klubbens swischnummer är: 123 326 22 76.


Räcka ut tungan

Ett riktigt gulligt litet tricks. Du kan göra det på två sätt. Det första genomför du genom att dra en godis på nosen nedifrån och upp. Din hund kommer förhoppningsvis att slicka sig om nosen. Lägg då till ditt kommando. Efter ett tag sitter det och du kan be din hund att räcka ut tungan. Alternativt kan du lägga till ett tecken istället för ett muntligt kommando. Räck ut din egen tunga och då svarar hunden. Det andra sättet är att helt enkelt vänta på att din vovve räcker ut tungan. Det underlättar om du lägger lite av favoritgodiset eller maten framför hunden. Ha tålamod och när hunden väl slickar sig om nosen så lägg till ditt kommando.

 


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.