Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Drömmar om sommarens fjällöpning

Aprilväder med hagel, snöslask och soliga vårdagar, men redan nu är det dags att tänka fjällöpning. Trailrunning Swedens fjälläger i Sälenfjällen är snart fulltecknat och vi rekommenderar dig som är sugen att boka någon av de två sista platserna. Kolla också in Lena Gavelins spännande upplägg i klassiska Vålådalen. Här får du spännande löpturer i vild fjällmiljö med start den 30 juli.Träna fjällöpning med Lena Gavelin i Vålådalen

Lena Gavelin har sprungit marathon på 2:30:39, vunnit AXA Fjällmaraton, Swiss Alpine Marathon och har fortfarande banrekordet för damer på Lidingöloppets 30 km-bana. Sedan några år tillbaka har hon lagt sin egna löparkarriär åt sidan, men erbjuder nu löpträning, träningsläger och coaching åt motionärer.

Läs mer här

Två platser kvar till sommarens fjälläger i Tandådalen

Intresset är rekordstort för Trailrunning Swedens fjälläger i Tandådalen. Upplev Sälenfjällens bästa traillöpning med utbildade löpcoacher och instruktörer från torsdag 29 juni till söndag 2 juli 2017. Just nu finns två platser kvar till lägret. Blir de dina? Självklart gäller "först till kvarn..."

Läs mer här


Stor satsning på nya loppet "Sundsvall Trail"

Längs med norrländska kusten har under de senaste åren en rad spännande traillopp dykt upp. Den vilda terrängen och kustnära landskapet har verkligen något extra att bjuda på. Sundsvalls Orienteringsklubb står nu redo att bjuda in till nya loppet - Sundsvall Trail.

Läs mer

Stockholms Brantaste – Sveriges största backlopp

Ett initiativrikt kompisgäng sneglade för sex år sedan på framgångsrika loppet Oslos Bratteste i Norge. Man ville skapa något liknande i Stockholm och Hammarbybacken och förberedelserna tog fart. Fyra år senare stod över 1100 personer på startlinjen i det som blivit Sveriges största backlopp – Stockholms Brantaste.

Läs mer


Veckans pass vecka 17

Du vet väl att du kan hämta träningsinspiration från vårt samarbete med running.COACH varje vecka.

Vecka 17 har vår trailcoach Lina Strand knåpat ihop ett effektivt pass med 200 meters intervaller.

Läs mer


Följ loppen live

Följ Kolmårdstrailen, Umåker Trail och Blekinge River Trail LIVE. Alla loppen arrangeras i maj månad och använder RaceOnes app. Då kan du hålla koll på dina vänner och bekanta hemifrån eller på plats vid arenan.

Se vilka traillopp som använder RaceONESveriges bästa traillöpning

Göteborg

Anna Wallin hjälper oss att hitta Göteborgs finaste naturområden för traillöpning. Anna springer själv orientering på hög nivå och är också involverad i trailloppet Göteborgs Brantaste.

Läs mer här

Östergötland

Anders Kleist tipsar om Östergötlands bästa traillöpning. Kleist som under de senaste åren gjort sig känd som en av Sveriges starkaste fjällöpare har sprungit mer än de flesta i Östergötlands varierade natur.

Läs mer här


instagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.