Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev från FU april 2017

Vill du bli vår kommunikatör/administratör?

FU söker dig som vill arbeta som kommunikatör och administratör hos oss.

Vi tror att du är en initiativrik, strukturerad och självgående person med goda IT-kunskaper. Att du har en fallenhet för att uttrycka dig i tal och skrift, är ansvarstagande och tycker lika mycket om att arbeta självständigt som i grupp. 

Läs mer och ansök senast den 10 maj!

Ny medarbetare på FUs kansli

Sedan mitten av april har FU fått tillökning på kansliet. Vår nya projektledare heter Karl Tiderman och kommer att hålla i vårt projekt FASST 2017, FAstighetsbranschens Samarbete med Skolor skapar Talanger. Projektet finansieras med medel från Skolverket och löper fram till sista december 2017.

Projektet handlar bland annat om nätverksbyggande mellan skola och bransch, samt information till gymnasieelever och deras föräldrar.

Vi säger välkommen, Kalle!

Nu har branschföretag i Stockholm fått sina "egna" arbetsförmedlare

I Stockholms län kan nu fastighetsföretagen kontakta sju arbetsförmedlare på Arbetsförmedlingen som är utbildade i vår bransch och våra yrkesroller.

FU arbetar just nu med att sprida kunskap om branschen till Arbetsförmedlingen i deras olika regioner och hoppas på sikt att möjlighet till dedikerade förmedlare kommer att finnas i hela Sverige.

Vår förstahandskontakt är Lidia Russom Öström, telefon: 010-487 40 25, e-post: lidia.russom-ostrom@arbetsformedlingen.se. Hon finns på Arbetsgivarcenter i Stockholm.

Här hittar du fler kontaktpersoner!

Har du frågor eller funderingar kan du kontakta oss här.

Besök oss på www.fastun.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebooktwitteryoutubelinkedin

Vi tryggar branschens framtid!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.