Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? .Se det i webbläsaren

Nyheter från Chameleon Pens!

Chameleon släpper nya färgpennor med en mycket smart flip-funktion. Pennan har två spetsar i olika nyanser som blandar sig med varandra. Med ett enkelt handgrepp byter du håll på pennan för att måla i olika nyanser.


Flip to change colour!

Setet innehåller 25 pennor, med 50 olika nyanser. Lådan används som en smidig arbetsstation där du förvarar pennorna. Högpigmenterade pennor med intensiva färger och en "smooth" konsistens. Du kommer att älska Chameleon Colour Pencils. Perfekt för skiss, teckning, målarböcker för vuxna, m.m. Tillverkade i Österrike.

Distress Oxide Storpack 12 färger

Rek. pris 65 kr/st

Vid köp av storpack betalar du 44 kr/st

För ett storpack Distress Oxide med alla 12 dynor, betalar du 529 kr, dvs endast 44 kr per dyna. Rekommenderat utpris från Ranger är 65 kr/st, så du förstår att detta är ett riktigt klipp! Som guldkund får du dessutom 10% rabatt extra, och betalar endast 39.70 kr per dyna! 

Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Passa på! Begränsat antal!

Nyhet! Distress Reinker 45:-/st

Påfyllning till Tim Holtz stämpeldyna Distress Oxide. Perfekt till mixed media, tags, journaling, scrapbooking m.m. Färgen kan användas som refill till dynorna, men även för sig själv.

Nyheter! Härliga Schabloner!

Över 130 olika schabloner i sortimentet!

Schabloner i olika storlekar till bl.a. album-layouter, mixed media, scrapbooking kort m.m. Använd pensel, spray, stämpeldyna, distresser, akrylfärg och andra medier för att skapa unika mönster. Med gesso eller struktur-pasta får du dessutom upphöjda 3D-effekter!

Fler modeller finns i butiken!

Över 40 nya dies från Crealies!

Dies från tillverkaren Crealies. Perfekt till kreativa kortmakare och scrappare! Tunna dies med noggrant designade motiv. Stansa ut figuren i mönstrat eller enfärgat papper med din Cuttlebug, Big Shot eller Grand Calibur.

Över 40 Crealies-dies finns i butiken!

22 fantastiska nyheter från Prima!

Mängder av dekorativa blommor från Prima Marketing av högsta kvalitet. Passar perfekt till scrapbooking kort, mixed media, tavlor, eller andra altrade hobbyprojekt. Du hittar fler färger och modeller i butiken!

 

Från 39 kr per förpackning.

Härliga papper i vårfärger från Fabscraps och Ultimate Craft

Dags att så och plantera med Hobbyfärg...

Vi har utöka sortimentet med fler färger av den populära hobbyfärgen Plus Color. Vattenbaserad, täckande och pigmentstark hobbyfärg av högsta kvalitet. När den torkar blir den silkesmatt och vattenfast. Fäster på, ja, i princip ALLT! Vill du använda färgen utomhus rekommenderar vi att lacka.

Plus Color finns i 60 olika kulörer.

Du har väl inte missat vår stora rea på smyckestillverkning?

Erbjudandet gäller t.o.m. 30 april 2017

Här kan du göra riktiga klipp på billiga pyssel- och scrapbookingprodukter! Många av varorna är utgående och kommer inte igen. Vi uppdaterar REA-kategorin varje vecka, så kika gärna in då och då för att få tag i prissänkta godbitar!

Det närmar sig..

Det börjar bli hög tid att påbörja inbjudningar till student-festen! Som tur är, har vi på Kristinas Scrapbooking, en hel kategori med mängder av material som kan inspirera! Besök vår butik för att se mer!

Bli Guldkund hos Kristinas Scrapbooking och få 10% rabatt
på hela vårt sortiment under ett års tid!


facebooktwitterinstagrampinterest

Följ oss på sociala medier för att inte missa fler nyheter!

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel/felskrivningar i nyhetsbrevet!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev.

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.