Nyhetsbrev för april! Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

NYHETSBREV APRIL 2017


INTENSIVKURSER

I maj håller vi våra populära intensivkurser! Intensiven innebär att barnen simmar två gånger i veckan i fyra veckor. Det gör det lättare att komma ihåg vad man lärt sig och är ett effektivt sätt att utveckla sin simkunnighet!

Läs mer och boka plats på vår bokningssida.


TERMINSAVSLUTNING OCH REKOMMENDATIONER

Under vårterminen har 1250 barn och ungdomar varit verksamma i vår simkunnighetsverksamhet! Den här veckan är det avslutningar för dessa grupper och rekommenationer för nästa nivå har skickats ut. Barnen får under avslutningen få ett diplom där det står vilka märken barnen har tagit under terminen samt så får föräldrarna få en rekommendation där det står vilka mål barnen har klarat på specifik nivå.

Anmälan till höstterminen öppnar den 31 maj klockan 12:00.

Stort tack för en fantastisk termin!


VUXENSIM I SOMMAR

Är du som vuxen sugen på att simma i sommar? Nu har du möjlighet att simma i maj och juni! De kurser som kommer att hållas är Craw 1-4 samt Öppet vatten och Swimrun, Läs mer och boka in dig här!


MICHELLE VM-KLAR

Michelle Coleman en av tio simmare som är uttagna till VM (50 m) i Budapest 23-30 juli. Med i truppen finns även träningskompisen tillika konkurrenten Sarah Sjöström. Vi tror och hoppas på häftiga tävlingar i Ungern i sommar!


SUM-SIM YNGRES UTBYTESLÄGER MED SK LAXEN

Sum-Sim Yngre tog under 21-23 april emot 13 simmare och 2 ledare från SK Laxen som kom till Stockholm. Grupperna körde 3 simträningar tillsammans. Spårvägen åker till Halmstad 3-5 Juni med 14 simmare och 2 ledare och kommer köra 4-5 simträningar. Syftet med lägret var och kommer att vara att lära känna andra simmare, inspireras och hitta på roliga aktiviteter utanför poolen! I Stockholm höll Spårvägen i träningen och när Sum-Sim Yngre är i Halmstad kommer Laxen hålla i träningen. Detta för att inspireras av varandra!


SIMIADENLÄGER: SPÅRVÄGENS & STOCKHOLMS

Simiadenlägret i Stockholm den 22-23 april var ett läger de bästa 04:orna samt 05:orna för varje simsätt i Stockholmsregionen. Från Spårvägen var Belize Vaamonde och Johanna Bagelius uttagna och tjejerna kom hem med många nya kunskaper efter en rolig helg!

Under helgen vecka 16 var även de andra Simiadensimmarna på läger, i Eskilstuna. Hela 60 simmare tillsammans med 6 tränare och 4 föräldrar hade en extremt rolig och lärorik helg. Nu är de laddade inför Vårsimiaden som hålls om två veckor!


SIMSKOLA I SOMMAR

Under sommaren har vi sommarsimskola för barn, från nybörjare till de som vill öva mer teknik och bli simkunniga!
Anmälan dit öppnar den 10 maj klockan 12:00.


POSTKODLOTTERIET

Som enda förening i Sverige har Spårvägen Simförening fått möjlighet att tjäna in pengar till klubben genom att ingå ett samarbete med Postkodlotteriet. Samarbetet innebär att man till samma ordinarie pris kan gå med i Postkodlotteriet och för varje ny prenumenant får Spårvägen Simförening 400:-. Läs mer om hur det går till här


2020-SUPPORTER

Nu kan du som privatperson eller företag vara med och stödja simkunnighet och simidrotten. För 2 020kr per år blir du 2020-supporter och får därmed:

  • exponering på vår hemsida samt nyhetsbrev
  • inbjudan till träffar med 2020-klubben

Läs mer och bli 2020-supporter här


DINA MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem i klubben har du 10 % rabatt hos våra sam-arbetspartners Swimshop och Tjernström Kiropraktik. Ange att du är medlem i föreningen vid din beställning för att utnyttja medlemsrabatten.


JOBBA EXTRA SOM SIMTRÄNARE

Vi söker ungdomar mellan 15-20 år som vill ha ett socialt och roligt extrajobb på kvällar och helger. För mer info klicka här


Följ oss på
Facebook!


Har du inte registrerat dig till vårt nyhetsbrev? Gör det här!


Våra samarbetspartners

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.