Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev

Hej ##firstname##

Här kommer det lite information från Tilka med nyheter och vad som är på gång. Vi hoppas att den är till nytta och glädje för Er. Tveka inte att kontakta oss för ännu mer information.


Insatsgängor

Fråga oss gärna på insatsgängor då vi samarbetar med flera olika leverantörer beroende på vilka specifikationer Ni önskar. Skicka Er förfrågan till oss så återkommer vi med en prisuppgift.


Beställa via handdator

Tilka erbjuder en lösning med beställning via en handdator. Fördelarna är att beställningen skapas enkelt ute vid lagerplatsen. Beställningen skickas till oss via PostNord som också kan erbjuda att Ni får in Er beställning i Ert affärssystem. Kontakta oss så berättar vi mer, 0499-16900.

Se mer på vår hemsida


Kontaktuppgifter

Tilka når Du via telefon på 0499-16900 eller e-post info(at)tilka.se.

Dina beställningar och förfrågningar får snabbast service via order(at)tilka.se eller 0499-16925.

Produktansvarig för Rivits produkter

Sedan en tid är Magnus Leisjö produktansvarig för Rivits produkter på Tilka. Han kommer att fokusera på Rivits produkter och bearbeta och besöka kunder över hela Sverige. Han kommer också att göra sambesök med ansvariga säljare från Tilka hos våra kunder.

Vi tror att detta blir bra för våra kunder och att Magnus erfarenhet och kunskap om Rivits produkter förstärker hela Tilkas försäljningsorganisation.


Tallriksfjädrar

Tilkas historia från Stece ligger till grund som en del till att tallriksfjädrar är vår största produktgrupp. Vi har ett stort sortiment av tallriksfjädrar på lager och vi kan även hjälpa till vid beräkningar för att få fram rätt dimension eller kraft vid behov.

Vårt breda kontaktnät hos leverantörerna kan också ge mer hjälp vid val av storlek eller material. Fråga oss gärna, så att vi får titta på just Ert unika behov av tallriksfjädrar. Se mer på vår hemsida eller kontakta oss på 0499-16900.


Ny säljare på Tilka

Stefan Danielsson började på Tilka 1 februari och har redan varit ute och besökt en del av våra kunder. Stefan kommer att bearbeta marknaden som består av de västra delarna av Götaland och Svealand. Han har en blandad erfarenhet från verkstadsbranschen vilket ger honom en bred bas att utgå från. Tilka har i och med detta förstärkt sin säljorganisation och detta ska öka möjligheterna till en ännu bättre konkurrenskraft och kundnytta i framtiden.


Semestertider

Tilka stänger för semester under vecka 29 - 30 2017. Två veckor före och efter har vi öppet men med reducerad personalstyrka.

Den 26/5 och 5/6 har vi stängt för att ge vår personal en längre sammanhängande ledighet.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har bokat en prenumeration på vårt nyhetsbrev. Om du vill avsluta din prenumeration,  avsluta här.