Sedermera Invest
Investera i micro- och smallcapbolag 


Problem att visa innehållet? Se det i webbläsaren.


Inbjudan till investerarlunch i Stockholm

med Zaplox AB & OptiFreeze AB

Välkommen till Sedermera Fondkommissions investerarlunch i Stockholm onsdagen den 19 april 2017. Under investerarlunchen kommer du får chansen att bekanta dig med noteringsaktuella Zaplox som utvecklar ett system för lås som öppnas med mobila nycklar. Du kommer även få lära känna OptiFreeze som har utvecklat en teknik som möjliggör att smak, form och struktur hos grönsaker, frukt, bär och örter kan säkerställas genom hela nedfrysnings- och upptiningsprocessen.

Varmt välkommen!

Datum och tid:
Onsdag 19 april 2017

Kl: 11:30-13.00

Plats:
Hotell Scandic Klara, 
Slöjdgatan 7,
111 57 Stockholm

Pris:
Kostnadsfritt. 
Vi bjuder på lunch.

Anmäl dig redan idag!

Anmälan gör du genom att skicka ett mail till: event@sedermera.se

Märk ditt mail med: ”Zaplox & OptiFreeze i Stockholm 19/4 2017
Observera att antalet platser är begränsade.


Erbjudandet i sammandrag 

Teckningstid: 
19 april – 4 maj 2017.

Teckningskurs: 5,50 SEK per aktie. 

Erbjudandets omfattning: Erbjudandet omfattar högst 8 200 000 aktier, motsvarande cirka 45 MSEK. Fastställd lägstanivå för nyemissionens genomförande är 7 200 000 aktier, motsvarande cirka 39,6 MSEK.

Antal aktier innan nyemission: 15 635 764 aktier.

Värdering (pre-money): Cirka 86 MSEK (pre-money).

Teckningsförbindelser och garantiteckning: Bolaget har erhållit teckningsförbindelser om totalt cirka 27,1 MSEK, motsvarande cirka 60 procent av emissionsvolymen och vederlagsfri garantiteckning om totalt 5 MSEK, motsvarande cirka 11 procent av emissionsvolymen.
Läs mer...

 

Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder hotell och företag en lösning med mobila nycklar och värdeskapande tjänster via smartphone genom hotellets app som man enkelt laddar ner. Zaplox system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 och är installerat på hotell, semesteranläggningar och kontor. Det fungerar på alla större smartphone-plattformar. Systemet kan stödja lås, hotellsystem och access-system, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA. Läs mer...


OptiFreeze AB har en patenterad teknik som möjliggör att smak, form och struktur hos grönsaker, frukt, bär och örter kan säkerställas genom hela nedfrysnings- och upptiningsprocessen. Bolaget har även en metod som förlänger hållbarheten på kylda produkter. Tekniken kan även användas för att minska tiden för torkning av bladkryddor och samtidigt förbättra smak, arom och färg. Tekniken öppnar för nya affärsmöjligheter för odlare och distributörer samt livsmedelsföretag runt om i världen. Bolagets teknik innebär att cellerna i grönsaker, frukt, bär och örter tar upp naturliga sockerarter som bevarar smak, form och struktur. Bolaget har sitt säte i Lund och är noterat på AktieTorget. Läs mer...


twitterfacebookyoutubelinkedininstagram

 

Sedermera Fondkommission erbjuder tjänster för bolag som är noterade eller står inför en notering på en marknadsplats. Besök gärna vår hemsida och läs mer om oss.

Vi har skickat den här inbjudan till dig för att vi tror att du är intresserad av våra investeringserbjudanden och de investerarträffar vi anordnar i området kring Stockholm.

För avregistrering, klicka här.