SPÄNNande tider 2: April 2017

APPIKATIONER TILL INDUSTRIN

 

Applikationer till industrin är det produktsegment som växer mest hos oss. Flexibilitet, lyhördhet och kvalitet gör att våra industrikunder känner sig trygga med oss som leverantör.

Band och surrningar från FASTY har inga begränsningar. Har vi inte det band du söker så tillverkar vi det speciellt för dig. Färg, bredd, längd, spänne och håltagning bestämmer du i stort sett själv.

Vi syr med fördel in dina egna lås/spänne/handtag eller andra delar enligt dina önskemål.

Läs mer om segmentet INDUSTRY >>


ETT SPÄNNE SOM TÅL ATT JÄMFÖRAS

 

Vårt unika spänne tål att jämföras! Tester visar att vårt spänne aldrig släpper greppet medan flertalet andra spännen på marknaden glider när man inte klarar kraften.

Vi köper allt vårt material lokalt, vi stansar och ytbehandlar hos lokala leverantörer och monterar spännet vid fabriken i Anderstorp. Det ger en unik kvalitet.


FASTY SYNS

För en tid sedan fick vi besök av en trevlig reporter från Gnosjöregion.se. Resultatet hittar ni här >>

 

 


FASTY GOES ONLINE

 

Som ett led i vår ambition om hög marknadsnärvaro öppnar vi i dagarna vår e-handel. Där kan du enkelt klicka hem flera av våra produkter till marknadspriser. Detta genererar ännu en marknadskanal för FASTY produkterna.

Gå direkt till vår e-handel >>


facebookhomepageyoutubegooglepluslinkedin

Du får detta utskick för att du är en kund eller kontakt till oss. Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss! 

 

FASTY AB - Terassvägen 1 - 334 33 Anderstorp - Tel. 0371-178 80 - info@fasty.se -  www.fasty.se